Ексклюзиви
четвер, 26 червня 2008 18:16

Андрій Ющенко зустрічається з Єлизаветою Єфросініною (ФОТО)

Син президента України 22-річний Андрій Ющенко зустрічається з одноліткою Єлизаветою Єфросініною, сестрою телеведучої Маші Єфросініної. Парочку не раз бачили разом у столичному ресторані "Декаданс".

Єлизавета зовні схожа на екс-подружку Андрія 24-річну Ганну Павловську. Із нею син президента рік прожив у цивільному шлюбі. Торік планували одружитися. Мукачівський замок "Паланок" готували до весілля, яке начебто призначили на вересень. Проте кажуть, що проти шлюбу був батько Андрія: мовляв, Павловська привчила раніше скромного й сором"язливого хлопця до дорогих ресторанів, престижних напоїв та швидкої їзди.

Ганна має "мерседес" і квартиру на 600 кв. м на вул. Лютеранській у центрі Києві. Усі меблі в її апартаментах зроблені в одному екземплярі в Італії та Бельгії. Жінка ніде не працює й не навчається. Від багатої рідні на її банківський рахунок щомісяця надходить $50 тис.

Пізніше Андрієві приписували роман із учасницею дуету "69", блондинкою Діаною Меріновою, 26 років. Пара відпочивала в київських нічних клубах і ресторанах. Та Діана заперечувала чутки про роман.

Єлизавета Єфросініна й Андрій Ющенко навчалися в столичній школі N25, потім вступили до Інституту міжнародних відносин. Єлизавета освоює професію психолога, Андрій вчиться на відділенні міжнародних економічних відносин. Єфросініна заперечує роман із сином президента.

Про кохання не йдеться. Ми просто дружимо

— Про кохання не йдеться, — каже вона. — Ми просто дружимо — вже сім років.

"ГПУ" зателефонувала до сестри Єлизавети — Маші.

— Я нічого не скажу. Це приватне життя моєї сестри, в яке я ніколи не втручаюся, — говорить телеведуча.

Нещодавно Віталіна Ющенко, сестра Андрія, виставила свої фотографії на сайті "Однокласники". Серед друзів донька президента назвала Ганну Павловську та Єлизавету Єфросініну.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Ющенко зустрічається з Єлизаветою Єфросініною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути