Ексклюзиви
пʼятниця, 13 серпня 2010 07:06

Андрій Гусін п"ять разів відкладав весілля

Автор: фото з сайта www.delfi.ua
  Футболіст і тренер Андрій Гусін у шлюбі з дружиною Христиною живе 15 років. Подружжя чекає на третю дитину
Футболіст і тренер Андрій Гусін у шлюбі з дружиною Христиною живе 15 років. Подружжя чекає на третю дитину

Дружина футболіста Андрія Гусіна 32-річна Христина на п"ятому місяці вагітності.

— Ми з Андрієм познайомилися на дні народження моєї хрещеної. Він досі жартує: прийшов привітати маму друга, а попав на 15 років спільного життя. Три роки зустрічалися, ніяк не виходило одружитися. Весілля відкладали п"ять разів. Коли вирвався на півтора дня, розписалися. А наступного ранку він поїхав на базу. Я тоді ще не розуміла, що так буде все життя. Дружини футболістів тижнями не бачать своїх чоловіків, доки ті тренуються. Треба дуже любити і довіряти одне одному. Ревнощі зруйнували не одну футбольну сім"ю.

Каже, гравці не перебирають харчами.

— Удома Андрій буває рідко. Я готувати особливо не вміла. Переписала мамині рецепти у блокнот. Якось цілий день гралася, начиняючи макарони ізюмом. Андрій мені досі цю страву пригадує. Він навіть не підозрює, що я до одруження яєшню не вміла посмажити.

Коли Христина завагітніла, родина ледь не розпалася.

— Я сподівалася на увагу з його боку. А він отримав травму ноги і поводився, наче вередлива дитина. Для футболіста найгірше — залишитися поза грою. Вони звикають, що світ крутиться довкола них. Спершу рада, що бачиш його 24 години на добу, але за кілька днів він тебе замучує своєю депресією.

Після народження сина захопилася моделюванням одягу.

— Я відкрила свій бутик, зайнялася справою, про яку мріяла з дитинства. Дружині футболіста дуже важливо мати якесь захоплення, віддушину, аби не гризти себе і не пиляти чоловіка. Андрій поїхав на переговори в Самару. Подзвонив мені й сказав, що підписав контракт. Я похвалила його, а коли поклала трубку, розревілася. Мені вдруге довелося кидати через нього улюблену справу. Коли ми познайомилися, я відмовилася танцювати в ансамблі Вірського, про який мріяла, — не хотіла залишати Андрія самого у Львові.

Родина Гусіних живе у приватному будинку в Києві, виховує двох синів: 14-річного Андрія та Івана, 7 років.

— Чекаємо на третю дитину. Навіть не сподіваюся на партнерські пологи. Доля дружин футболістів — народжувати самим.


Як стати дружиною футболіста


— Кожна друга жінка просить мене познайомити її з футболістом, — каже київська сваха 39-річна Олена Гаврилюк. В офісі у районі Оболонь вона відкрила агентство знайомств. — Дівчатам подобаються красунчики Хачеріді й Мілевський. Але я пояснюю, що ці хлопці не для сімейного щастя. Вони місяцями у роз"їздах. Підтримки й турботи від них годі чекати. З роботи не зустрінуть, вечерю не приготують, із дитиною не посидять.

Вважає, дівчат спокушають гроші спортсменів.

— Та після 30 у футболістів знижується потенція, крутять ноги і болить спина. Не фантазуйте про Тарзана в ліжку. На бурхливий секс можете розраховувати раз на місяць, коли чоловіка відпустять із бази.

За наречених спортсменам годяться моделі, журналістки та стилістки.

— Такі жінки весь час у роз"їздах. До відсутності рідних їм не звикати. Вдалий варіант — дружина-депутатка або бізнесменка. Через клопоти не матиме часу нудьгувати за чоловіком і читати йому мораль по телефону. Перша жінка Олександра Шовковського, Власта, була телеведучою, теперішня, Ольга Альонова — дизайнер. У Владислава Ващука дружина рестораторка, в Андрія Шевченка — модель. Зі спортсменкою футболіст навряд чи зживеться. Вони по життю будуть вічними конкурентами. Ніколи не зважаться народити дитину, боятимуться ризикнути спортивною формою.

Запитую, де краще знайомитися.

— На матчі й не надійтеся. Там він повністю зайнятий грою. Після матчу втомлений і спітнілий. Думає не про дівчину, а про відпочинок. Найкраще на вечірці чи дискотеці у віп-клубі. Туди вони за цим і приходять. Замало одягнутися ефектно. Треба запасти хлопцеві в душу. Маєте довгі ноги і груди четвертого розміру — це ще не означає, що він на вас поведеться. Багатьом подобаються маленькі пишечки, з якими є про що поговорити. Високоінтелектуальні теми заводити марно. Запитайте про кар"єру, останній гол, тренування, друзів. Цим вони люблять хизуватися. Якщо швидко дійшло до інтиму, не розстроюйтеся, якщо вранці не згадає, як вас звати. А у ванні ви помітите жіночі колготки чи ліфчик. Звісно, ви у нього не перша гостя.

Анна УСІК

Зараз ви читаєте новину «Андрій Гусін п"ять разів відкладав весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути