Ексклюзиви
середа, 07 жовтня 2009 08:11

Андрій Данилко скасував свій день народження

Автор: фото з сайту www.dance.1plus1.ua
  Андрій Данилко на шоу ”Танцюю для тебе” сидить у журі біля хореографа Вероніки Григорович (праворуч). Він каже, що не став би танцювати на паркеті навіть за мільйон
Андрій Данилко на шоу ”Танцюю для тебе” сидить у журі біля хореографа Вероніки Григорович (праворуч). Він каже, що не став би танцювати на паркеті навіть за мільйон

2 жовтня артисту Андрію Данилку виповнилося 36 років.

— У многих паника — ой, ужас, 36 лет! А для меня в этом возрасте есть какой-то кайф. Я чувствую себя лучше, чем в 20 лет. Раньше я был испуган, неуверен в себе. Не умел общаться с людьми. Теперь по-другому начал относиться к людям и себе, — каже Андрій Данилко телефоном.

День народження не святкував, бо 3 жовтня мав прямий ефір у шоу "Танцюю для тебе" на телеканалі "1+1".

— Якби другого числа відзначив, то третього навряд чи вийшов би в прямий ефір, — сміється. — Та й не люблю я днів народження. Починаю соромитися. Не знаю, що говорити і який галстук одягти. Вітали мене переважно по телефону. Терпіти не можу довжелезних СМС з Інтернету. Вони банальні, тупі й не смішні. Їх приходило по 15 за 10 хвилин.

Невдовзі, вперше за сім років, Андрій Данилко виїжджає в тур країнами Балтії, потім — Америкою.

— Ми з Інкою (актриса Інна Білоконь, "мама" Сердючки. — "ГПУ") готуємо антикризовий концерт. Це буде шоу-спектакль із монологами, за якими вже всі скучили. На старі записи дивитися не можу. Увесь час думаю: як це могло подобатися людям? Сьогодні ні за що не виголосив би фразу: "Шо воно воняє?" Я придумав її у 17 років, тоді час був інакший.

Питаю, чи не збирається одружуватися.

— У 22 хотів мати сім"ю. Але холостяцький період затягнувся. Тепер боюся стабільних стосунків. Не уявляю себе в ролі жениха. Нічого, крім сміху, весільні конкурси та крики "гірко" в мене не викликають.

Напередодні Андрій виступив на концерті співака Бориса Моїсеєва. Дуетом вони виконали пісню "Бокал". Моїсеєв зізнається: досі не вирішив, що подарувати Данилку.

— Андрій любить колекції хороших документальних фільмів та ілюстровані історичні книги, — каже його менеджер Ігор Клінков.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко скасував свій день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути