середа, 06 жовтня 2010 05:44

Андрій Данилко не вітається із сусідами

Андрій Данилко не вітається із сусідами
-Терпіти не можу днів народження, коли всіх гостей треба запрошувати на сьому вечора, а потім кілька годин вислуховувати їхні тости. У дитинстві любив це свято, бо тоді ждав подарунків. А тепер їх не чекаю - хочеться спокою, комфорту і теплої компанії, - каже артист Андрій Данилко. 2 жовтня він відсвяткував 37-річчя. Іменини провів у студії звукозапису. Там записував альбом інструментальної музики та нові пісні Вєрки Сердючки. Це творчий псевдонім Данилка. - Увечері запросив друзів до одного з київських ресторанів. Пив тільки свіжовижаті соки, алкоголю до рота не брав, бо наступного дня знімався у телепрограмі.

Андрій живе у будинку на вул. Хрещатик, 25.

  -У квартирі є спальня, кабінет. Кухню з'єднав з гримеркою. Цього мені вистачає для нормального життя. Дома я буваю рідко - постійно на гастролях. Улюблене місце у квартирі ?" ванна кімната. У дитинстві жив у приватному секторі, всі зручності були надворі. Митися ми ходили до знайомих раз на тиждень. Моя ванна невелика, але дуже світла. Там багато дзеркал і все під рукою. Поставив у ванній навіть невеликий магнітофон.

Кажуть, цього літа Данилко купив іще дві квартири у цьому будинку загальною вартістю $1,2 млн. У будівлі орендують приміщення дитячий садок "Джерельце" та польська турфірма. У дворі є дитячий майданчик. Поряд стоять кілька іномарок. Біля першого під'їзду 75-річна Альбіна Василівна змітає на совок недокурки.

  -Данилка бачу рідко. Він живе у третьому під'їзді, - розповідає. - Кілька разів бачила, як він ходив до продуктового магазину. Купує все зелене - яблука, петрушку, авокадо, огірки і перець. Як виходить на вулицю, насуває на очі кепку, інколи вдягає чорні окуляри. Не хоче, щоб  упізнавали. З сусідами ніколи не вітається.

  -Спочатку в нього одна квартира була, а недавно цілий поверх викупив, - говорить консьєржка Валентина. - До нього просто так не підійдеш. Там охоронці круглосуточно чергують - нікого не пускають.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко не вітається із сусідами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути