четвер, 10 березня 2016 06:55

Анатолій Гриценко повінчався з Юлією Мостовою через 13 років у шлюбі

Автор: ФОТО з сайта www.facebook.com
  Анатолій Гриценко із Юлією Мостовою вінчалися у Свято-Пантелеймонівському соборі жіночого монастиря Московського патріархату в столичній ­Феофанії
Анатолій Гриценко із Юлією Мостовою вінчалися у Свято-Пантелеймонівському соборі жіночого монастиря Московського патріархату в столичній ­Феофанії

6 березня лідер партії "Громадянська позиція" 58-річний Анатолій Гриценко повінчався зі своєю дружиною журналісткою Юлією Мостовою, 47 років. Вони в шлюбі з 2003-го.

— Сьогодні ми з Юлією пройшли через таїнство вінчання, — пише Анатолій Гриценко у "Фейс­буці". — За два тижні будемо відзначати 13-ту річницю нашого подружнього життя. Щодня дякую Богу за таку прекрасну жінку, за відчуття щастя і безмежного кохання. Тепер ми з Юлією — разом навіки.

Гриценко та Мостова познайомилися 1997 року.

— Степанович — тоді я так до нього зверталася — працював у аналітичній службі Ради національної безпеки і оборони, — розповідає Юлія Мостова. — Консультував журналістів редакції щодо силових структур. Між нами була професійна взаємоповага. Ми стали однодумцями. Ще через кілька років — друзями. А потім, наче з неба, на нас упало кохання. Коли Анатолій освідчився, погодилася не одразу. Рік обдумувала, а потім сказала "так". Весілля святкували сім разів, бо виявилося, що в нас дуже багато друзів. Мали відзначити цю подію з усіма.

Для обох цей шлюб — другий. З першою дружиною 57-річною Людмилою Михайлівною Гриценко прожив 24 роки. Розлучилися 2002-го. Виховали дітей: 37-річного Олексія та Світлану, 34 роки.

— Коли відчув, що покохав Юлю, пішов із сім'ї. Ще не знав, чи буде взаємним моє кохання, — каже Гриценко.

Чоловік Юлії Мостової Олександр Разумков був директором Українського центру економічних та політичних досліджень — нині Центр Разумкова. Помер ­1999-го. Їхньому синові Глібу зараз 18 років.

Подружжя виховує спільну доньку 12-річну Ганну.

— Анатолій — суворий батько. І до старших Світлани та Олексія, і до Гліба. Кого він ще зараз може балувати — це Аньку, — говорить ­Мостова. — З Глібом у нього склалися прекрасні стосунки. Син називає Анатолія "батьком".

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Гриценко повінчався з Юлією Мостовою через 13 років у шлюбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути