Ексклюзиви
середа, 01 жовтня 2008 17:51

Яна Клочкова вилетіла з шоу, бо слабо крутила стегнами

Телешоу "Танцюю для тебе" 20 вересня розпочалося на українському телеканалі "1+1". У суботу на паркет вийшли вісім танцювальних пар. Учасник кожної з них танцює, щоби здійснити мрію близької йому людини.

23-річна Юлія Скрипник танцює із артистом Джанго заради 16-річної сестри Вікторії, яка хворіє на остеогенез — підвищену ламкість кісток. Вікторія мріє отримати вищу освіту в Москві у спеціалізованому навчальному закладі для людей із обмеженими можливостями. Конкретного грошового призу організатори шоу не встановлювали. Кажуть, переможець отримає стільки, скільки необхідно для здійснення мрії.

Пару кожному з учасників конкурсу складає українська зірка. Танцюють співачки Альона Вінницька та Ольга Горбачова, артист Джанго, плавець Олег Лісогор, Дядя Жора (Вадим Мітьковський) із українського "Камеді Клабу", актори Дмитро Лаленков та Катерина Кузнєцова.

У суботу шоу залишила олімпійська чемпіонка з плавання 26-річна Яна Клочкова. Вона танцювала в парі з Костянтином Слупком. За них проголосувало найменше телеглядачів. Костянтин виступав заради хворої матері Інни. Жінка в дитинстві отримала травму ноги, її 11 разів оперували. Необхідне ще одне хірургічне втручання. Від телеканала "1+1" Костянтин отримав чек на 12,5 тис. грн.

Яну Клочкову судді розкритикували через те, що вона слабо крутила стегнами. Плавчиха звинуватила у цьому тренера — хореографа Поліну Комисову, партнерку співака Олександра Пономарьова у проекті "Танці із зірками-2". Останній тиждень перед виступом пару тренував 22-річний танцівник Сергій Костецький, який у парі з гімнасткою Лілією Подкопаєвою посів третє місце на танцювальному Євробаченні.

— Ми були налаштовані на боротьбу, — каже Клочкова. — Але Поліні не варто на мене ображатися. Це не значить, що я скандалю, бо в мене не виходить танцювати. Просто Сергій ставився до нас трохи жорсткіше — як справжній чоловік. Шкода, що через цю ситуацію зіпсувала стосунки з багатьма людьми.

Лідерами в телешоу вважають пару актриси Катерини Кузнєцової та Марата Нуделя. Він танцює заради своєї тітки Рівіль. Жінка, яка хворіла на розсіяний склероз, нині опікується онкохворими дітьми.

Учасників проекту оцінюють журі й телеглядачі. Серед суддів — танцівник Вадим Писарєв, суддя вищої асоціації спортивного танцю Вероніка Григорович, актор Богдан Ступка та режисер Роман Віктюк. Найвищі бали парам зазвичай ставлять Ступка та Віктюк.

— Оцінюючи пару, спочатку звертав більшу увагу на історії учасників, — ділиться Богдан Ступка, 67 років. — А тепер враховую і сам танець. Хоча головне — душа кожного танцюриста. Я ж людина сентиментальна.

71-річний Роман Віктюк пообіцяв не судити пари суворо.

— У мене тільки один головний критерій оцінки — людський, — запевняє режисер.

Зараз ви читаєте новину «Яна Клочкова вилетіла з шоу, бо слабо крутила стегнами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути