Ексклюзиви
пʼятниця, 01 березня 2013 05:45

Американська співачка застрелилася на порозі власного будинку

Американська співачка 37-річна Мінді Макріді застрелилася на порозі власного будинку в місті Хібер-Спрінгс. За місяць до цього порішив себе її цивільний чоловік Девід Вілсон. В артистки залишилися двоє синів — 6-річний Зандер і Зейн, якому рік. Мінді почала співати в церковному хорі в 3 роки. Випустила п'ять альбомів у стилі кантрі. Три з них отримали статуси "золотого" і "платинового". Співачка тричі намагалася вчинити самогубство — в липні й вересні 2005 року та в грудні 2008-го. Тоді її врятували друзі й психіатр.

Унаслідок мінометного обстрілу стадіону в Дамаску загинув сирійський футболіст 19-річний Юсеф Сулейман, який виступає за молодіжну збірну країни. Два снаряди розірвалися біля арени "Тішрін", де команди "Аль-Ватхба" і "Аль-Нваїр" мали провести тренування перед зустріччю в рамках Ліги професіоналів. Юсеф Сулейман був гравцем "Аль-Ватхби". У нього залишилася шестимісячна донька.

Півроку не дожив до свого 75-річчя російський режисер Олексій Герман. Він помер у Санкт-Петербурзі через ниркову недостатність. Олексій Юрійович останніми роками часто лежав у лікарні. Йому прооперували серце, лікували від пневмонії. Торік їздив на обстеження до Німеччини. Кажуть, передчував смерть, тому телефонував родичам — попрощатися. Став відомий завдяки картинам "Двадцять днів без війни", "Хрустальов, машину". 13 років працював над фільмом за романом братів Стругацьких "Важко бути богом". На екрани ця стрічка досі не вийшла. Поховали Олексія Германа 24 лютого на Богословському кладовищі у Санкт-Петербурзі. Удова Світлана Кармаліта працює сценаристом. Син Олексій Герман-молодший — кінорежисер.

Зараз ви читаєте новину «Американська співачка застрелилася на порозі власного будинку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути