понеділок, 25 червня 2012 06:45

Американська модель має восьмий розмір грудей

Автор: фото з сайта www.like.lb.ua
 

Американська модель 26-річна Джордан Карвер має восьмий розмір грудей.

— Після школи я пішла вчитися на візажиста, — розповідає. — Мене помітив один фотограф, запропонував знятися в еротичній фотосесії за великі гроші. Оголюватися перед об'єктивом я не погодилася, але в купальнику попозувала. Відтоді мене почали запрошувати на подіум. Дизайнерам купальників і білизни потрібні дівчата з пишними стегнами і грудьми.

Модель має параметри 120-60-90 см. При зрості 170 см важить 50 кг.

— Я покинула візаж, бо модельний бізнес приносить мені в сотню разів більше грошей, — каже модель. — Багато жінок мені заздрять, кажуть, що великі груди я наростила. Але на моєму тілі немає шрамів від пластичних операцій. Такий великий бюст я маю від природи. Моя баба була німкенею. У неї теж були великі груди. До того ж одна грудь у мене на піврозміру більша за іншу.

Джордан приписують романи з кількома американськими модельєрами, політиками і бізнесменами. Кажуть, мільйонери їй тричі пропонували одружитися.

— Усіх цікавить, чому я не можу вийти заміж. А ви покажіть мені людину, яка не лопне від ревнощів, коли мною милуються тисячі чоловіків щодня. Коли я по-справжньому закохаюся, то покину роботу заради сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Американська модель має восьмий розмір грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути