середа, 16 листопада 2011 07:45

Алла Пугачова втретє стане бабусею

Автор: фото з сайта www.vev.ru
  Співачка Алла Пугачова з донькою Крістіною Арбакайте і цивільним чоловіком Максимом Галкіним під час відпочинку в Криму влітку торік
Співачка Алла Пугачова з донькою Крістіною Арбакайте і цивільним чоловіком Максимом Галкіним під час відпочинку в Криму влітку торік

Донька Алли Пугачової співачка 40-річна Крістіна Орбакайте вагітна третьою дитиною. Кажуть, вона на п'ятому місяці і чекає на доньку.

Нещодавно на запис нової пісні "Прогноз погоди" із групою "Дискотека Аварія" співачка прийшла у вільному сірому светрі. З-під нього добре було видно округлий живіт.

— Це моє особисте життя, і я нічого не коментуватиму, — каже Орбакайте.

— Це правда, — говорить перший чоловік Володимир Пресняков-молодший. — Крісті любить народжувати дітей своїм чоловікам, з якими проводить тривалий час.

Уперше про вагітність Крістіни Орбакайте почали говорити на цьогорічному фестивалі "Крим Мюзік Фест" у вересні. Тоді вона майже не з'являлася на публічних заходах. А останнім часом почала ходити у вільному одязі приглушених тонів, широких кофтах та блузках. До того завжди носила костюми, які підкреслювали її струнку фігуру.

У Крістіни Орбакайте є двоє синів — 20-річний Микита від шлюбу зі співаком Володимиром Пресняковим і 13-річний Дені від цивільного шлюбу із чеченським бізнесменом Русланом Байсаровим.

Зараз Орбакайте заміжня за американським бізнесменом Михайлом Земцовим. Він молодший за дружину на сім років. Пара офіційно оформила стосунки шість років тому в Маямі. Кажуть, їхній шлюб тріщить по швах. Однак подружжя постійно спростовує ці чутки, з'являючись разом на публіці.

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова втретє стане бабусею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути