вівторок, 08 серпня 2017 00:30

Алла Пугачова подарувала онуку на весілля квартиру і віллу

  Російський музикант Микита Пресняков зі своєю дружиною Оленою Красновою. На весіллі вона тричі змінювала сукні
Російський музикант Микита Пресняков зі своєю дружиною Оленою Красновою. На весіллі вона тричі змінювала сукні

27 липня одружився онук російської співачки 68-річної Алли Пугачової Микита Пресняков, 26 років. Узяв за дружину модель 20-річну Олену Краснову. Весілля справляли в підмосковному селищі Жайворонки. Запросили 200 гостей.

— Не хотели, чтобы гостей было так много, — каже Олена Краснова. — Запросили лише родичів і близьких друзів. Виявилося, що їх у нас дві сотні.

Олена та Микита познайомилися три роки тому.

— Познайомилися у селі Малі Бражки біля магазину, — розповідає Микита. — З друзями збиралися ввечері йти в ліс, розпалити вогнище і грати на гітарах. Заїхали у магазин затаритися. Раптом бачу — на квадроциклі підлітають дві дівчини. Познайомилися і запросили їх у компанію. Боявся, що не прийдуть. Але вони з'явилися. В Олену закохався з першого погляду. Того ж вечора ми вперше поцілувалися. Освідчився Олені на її день народження. Затіяв супер-флешмоб. Домовився з рестораном. Запустив туди купу підготовлених людей і поставив міні-мюзикл. У фіналі заспівав пісню і перед батьками попросив її руки. Вона одразу погодилась. Олена — та дівчина, з якою хотів би вмерти.

До весілля готувалися чотири місяці. Наречений був у чорному костюмі. Олена за вечір змінила три сукні. Першу — пишну, з невеликими шлейфом — вдягнула на розпис у загсі. У сукню з напівпрозорого мережива з відкритими плечима перевдягнулася для святкування. У короткому платті з пишною спідницею виконала перший весільний танець. Це був акробатичний номер у повітрі.

— Вчили його три місяці, — каже Микита. — На репетиції ходили чотири рази на тиждень.

Гостей пригощали молекулярними стравами, морозивом і шампанським. На закуску подавали качину грудку з горіхом і фуа-гра, хрусткі роли з лососем, олів'є з камчатським крабом, баранину з журавлинним соусом. Наприкінці на стіл винесли 10-кілограмовий торт.

Гості дарували молодятам переважно гроші. Алла Пугачова вручила їм ключі від квартири в центрі Москви за 60 млн руб. (15 млн грн. — ГПУ) та від 3-поверхової віл­ли під Москвою із сауною, спортзалом і власним пляжем. Її вартість оцінюють в $1 млн.

Кожному гостю молодята подарували флакон парфумів, які виготовили на замовлення.

Микита Пресняков - син російських співаків Крістіни Орбакайте та Володимира Преснякова-молодшого. Закінчив кіноакадемію у Нью-Йорку. 2008-го знявся в трилері "Індиго". Згодом виконав одну з головних ролей у фільмі "Ялинки" та "Ялинки-2". Знімає музичні кліпи й короткометражні стрічки. Співає у музичному гурті "Малтіверс". Олена Краснова навчається в Російській академії народного господарства і держ­служби. Її батько Борис — бізнесмен.

— Вибрала Микиту не через його високий статус, — каже Олена. — Він чарівний, веселий і має мізки. Це — рідкість.

Медовий місяць молоді проведуть в Америці.

— Домашні обов'язки поділили: я готую, а Микита миє посуд, — каже Олена. — Мріємо мати двох дітей. Імена придумали. Але не поспішатимемо. Займемося цим через три роки.

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова подарувала онуку на весілля квартиру і віллу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути