Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2012 00:00

Алла Пугачова купила місце на цвинтарі

Автор: фото З САЙТА WWW.kerch.fm
  Російська співачка Алла Пугачова виходить із поїзда з чоловіком Максимом Галкіним на перон вокзалу в Сімферополі. Туди подружжя приїхало 28 серпня на фестиваль ”Крим мюзік фест” у Ялті
Російська співачка Алла Пугачова виходить із поїзда з чоловіком Максимом Галкіним на перон вокзалу в Сімферополі. Туди подружжя приїхало 28 серпня на фестиваль ”Крим мюзік фест” у Ялті

Російська співачка 63-річна Алла Пугачова купила собі місце на Кузьмінському цвинтарі у Москві. Кажуть, віддала за нього 2 млн руб. — 500 тис. грн.

— Люди в усьому світі купують місця на кладовищах за життя, — говорить Дмитро Коробцов, керівник прес-служби підприємства "Ритуал". — У нас ця практика попитом не користувалася, бо в країні не було стабільності. Тепер усе навпаки. Зараз ділянки на кладовищах купують усі, хто турбується про своє майбутнє. Алла Борисівна давно хотіла придбати собі місце поряд з могилою матері. Змогли його продати лише після того, як провели реконструкцію. Тут поховані батько і брат співачки.

Кузьмінське кладовище створили 1956 року. Цвинтар площею 60 га має дві частини — центральну та мусульманську. Тут поховані мемуаристка Євгенія Гінзбург, поет Юрій Домбровський, артист Леонід Марков, музикант Ігор Сорін.

— Останнім часом Алла Борисівна почала задумуватися про смерть, — кажуть у її оточенні. — Вона написала заповіт і проінструктувала родичів, що робити в разі її кончини. Батьки та брат Пугачової померли молодими через проблеми із серцем. Алла Борисівна боїться, що її чекає те саме.

Спадок Пугачової оцінюють у $250 млн. Вона має нерухомість у Росії, США та Ізраїлі, парк ексклюзивних автомобілів, взуттєву фабрику, парфумерну компанію і радіостанцію.

2009-го російський співак 74-річний Йосип Кобзон купив собі місце на Востряковському кладовищі Москви біля могили матері Іди Ісаївни. За ділянку заплатив 300 тис. руб. — 73,8 тис. грн.

Позаторік російський політик 66-річний Володимир Жириновський придбав місце на Троєкурівському цвинтарі у Москві. Віддав за неї 2 млн руб. — 500 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова купила місце на цвинтарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути