пʼятниця, 30 грудня 2016 00:15

Алієв бив дружину і дітей

Автор: ФОТО З САЙТА www.kp.ua
  Олександр і Тетяна Алієви прожили у шлюбі 11 років
Олександр і Тетяна Алієви прожили у шлюбі 11 років

— Для многих радость — выйти замуж. Для меня наоборот, самой большой радостью стал развод. Сейчас я счастлива и любима, — каже російською 40-річна Тетяна Алієва після розлучення зі своїм чоловіком — колишнім півзахисником збірної України та київського "Динамо" 31-річним Олександром Алієвим.

Олександр і Тетяна Алієви прожили у шлюбі 11 років. Виховували трьох дітей — спільних 7-річну Аліну, Артема, 5 років, і сина Тетяни від першого шлюбу 17-річного Віталія.

— Подала документи на розлучення, бо Олександр постійно бив мене й дітей, — розповідає жінка. — Робив це, коли був п'яний. Кілька разів кодувала його, але в останні три роки він зірвався. Бійки терпіла, бо хотіла зберегти родину. У квітні прийшов додому нетверезий. Зразу кинувся на мене. Тягав за волосся по підлозі. Коли Віталій заступився, почав бити і його. Мусила викликати поліцію. Після того зрозуміла — більше не терпітиму.

Олександр Алієв цього року став гравцем казахського клубу "Тараз".

— После развода Александр пустился во все тяжкие — алкоголь, женщины, наркотики, — розповідають знайомі футболіста. — Він не просихає. Вже не раз його забирала з ресторанів поліція через бійки.

Зараз ви читаєте новину «Алієв бив дружину і дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути