вівторок, 09 листопада 2010 03:33

Олександр Педан рік приховував своє одруження

 

Ведучий "Підйому" на "Новому каналі" Олександр Педан, 28 років, повернувся з Домініканської Республіки. Там невдало стрибнув зі скелі у воду і покалічився. Йому наклали 15 швів на обличчі.

— Разом зі знімальною групою їздив у Домінікану у відрядження. За три дні мали зняти 16 сюжетів. З роботою впоралися за півтора дня. Весь інший час відпочивали. У той день все було невдале — погода, місце та час. Я пірнув з 2-метрової скелі у воду. Під 30-сантиметровим шаром води був риф із коралами, мушлями та їжаками. Від одного я відштовхнувся, а поруч був інший. Він пройшовся мені по обличчю та плечу. Одне розсічення було за 3 міліметри від ока. Дружина кілька днів діставала з мене голки морського їжака. З підборіддя виліз кусок мушлі, розміром з ніготь на мізинці.

Після повернення до Києва Педан за три дні зняв шви, аби вести прямий ефір шоу "Україна сльозам не вірить".

— Найгірше, це набряки на обличчі, що були за день до ефіру. Я був схожий на пасічника, якого покусали бджоли. Допомогли дві крапельниці — одна з вечора, друга — вранці. Поранене обличчя гримували хвилин 40. Лікар сказав, що мені повезло. Міг зламати шию і залишитися калікою на все життя.

Зароблені гроші телеведучий вкладає у себе, як бренд, та свою сім'ю. Не економить на відпочинку, їжі та одязі. Каже, цьогоріч вдалося погасити кредити на квартиру та машину.

— Остання з моїх покупок — швейцарський годинник "Зініт" (годинники такої марки коштують близько 300 тис. грн. — "ГПУ"). Мені привезли його зі Штатів. Це той чоловічий аксесуар, який необхідно мати. Так і з машиною — брав ту, що подобається. Зараз вона на ремонті, побив перед поїздкою в Домінікану. Страхова не хоче компенсувати збитки, кажуть, що збанкрутіли. Ремонт мені обійдеться в 5 тисяч доларів.

Олександр сім років одружений. З жінкою Інною познайомився на КВК, виступали за різні шкільні команди.

— Спочатку залицявся до її подружки, та з нею не склалося. Вдруге з Інною зустрівся в хмельницькому університеті, де обоє навчалися. Після закінчення вузу рік пропрацював керівником відділу реклами мобільного зв'язку. Зрозумів, що це не моє, і поїхав у столицю.

Запрошення на роботу отримав від продюсерів проекту "Камеді клаб".

— Толком ніхто не знав, чим займатимемося і який буде попит на вечірки. Дружина підтримала і сказала, що такий шанс випадає раз у житті. Якщо прогавлю, то ніколи собі цього не прощу. За умовами контракту із "Камеді клаб", не мав права розголошувати, що одружений. У мене був образ ангела і любимчика дівчат.

Переживав, коли хтось розпустив чутки, що Педан гей.

— Я з нетерпінням чекав моменту, аби все спростувати. Ці плітки були ударом нижче пояса. Через рік перевіз у Київ дружину і доню.

Інна, 27 років, в одній зі столичних гімназій, викладає англійську мову. Донька Лєра ходить в садок, наступного року піде до школи.

— Зараз вибираємо заклад. Хочемо, аби школа була близько біля дому, в Дарниці. Якось в кіно збирався піти. Зателефонував додому, а донечка як доросла почала говорити: "Так, ніякого кіна. Бігом додому. Я тебе приб'ю, як курку жарену". Це було так смішно. Наслухається дорослих і так з нами говорить.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Педан рік приховував своє одруження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути