вівторок, 09 лютого 2010 07:30

Актриса Анна Самохіна померла в хоспісі

Автор: фото з сайта www.eg.ru
  Російська актриса Анна Самохіна про рак шлунка дізналася торік у листопаді. Хвороба була задавнена, оперувати лікарі відмовилися
Російська актриса Анна Самохіна про рак шлунка дізналася торік у листопаді. Хвороба була задавнена, оперувати лікарі відмовилися

8 лютого в Санкт-Петербурзі на 48-му році життя від раку шлунка померла російська актриса Анна Самохіна.

— У кінці листопада вона збиралася відпочити на Гоа, — згадує її друг, пітерський режисер Дмитро Свєтозаров, 58 років. — Але відчула раптовий біль у шлунку. В Анни виявили рак. Оперувати було пізно. Як таке могло трапитися? Самохіна завжди стежила за собою, не їла жодних шкідливих продуктів. Багато хто вважає, що причиною могли стати дієти. Вона все життя сиділа на них. Мала ідеальну фігуру. У свої 47 вона виглядала — дай Бог, кожному.

За тиждень до смерті їй присвоїли звання "Заслуженої артистки Росії".

Кар"єра Анни Самохіної почалася 1987-го з ролі Мерседес у фільмі "В"язень замку Іф". Через рік знялася в картині "Злодії в законі", яка принесла актрисі популярність.

Із Михайлом Боярським та Юрієм Богатирьовим Самохіна зіграла у фільмі "Дон Сезар де Базан". Потім — княжну Тараканову в історичній драмі "Царське полювання". 2001-го — у серіалах "Бандитський Петербург" і "Чорний ворон".

Анна тричі виходила заміж. У 16 років — за актора Олександра Самохіна. Народила  дочку Олександру. Із нею знялася в серіалі "Семидесятники".

Мала ідеальну фігуру. У свої 47 вона виглядала — дай Бог, кожному

Із першим чоловіком розлучилася після 15 років шлюбу. Удруге вийшла заміж за пітерського бізнесмена Дмитра. Із ним прожила шість років. Третім чоловіком Самохіної став Євген, офіцер-митник у відставці.

— Я завжди йшла від чоловіка, коли мала до кого йти. Під час другого розлучення, була в Москві. Подзвонила давньому знайомому Жені й сказала: "Усе руйнується. Більше так не можу". Він відповів: "Завтра я заберу тебе".

Зараз ви читаєте новину «Актриса Анна Самохіна померла в хоспісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути