середа, 24 січня 2007 16:29

Актор Владислав Демченко привезе до Києва таксу

  Жанна Еппле з акторами Михайлом Горевим (ліворуч) і Владиславом Демченком
Жанна Еппле з акторами Михайлом Горевим (ліворуч) і Владиславом Демченком

У понеділок знімальна група серіалу "Ангел-охоронець" (усього 255 серій) зібралася в ресторані "Шоколад", поряд зі столичним Будинком кіно. Із 29 січня фільм показуватимуть на каналі "1+1". У вересні в цьому ресторані знімали кілька епізодів.

Біля входу стоїть банер із рекламою стрічки. На ньому — гарний чоловічий торс із крилами за спиною.

— Хіба не впізнаєте? — стає поруч череватий режисер серіалу Бата Недич. — Це ж я!

29-річний російський актор Олексій Панін б"є себе в худі груди:    

— Якби для реклами сфотографували мене, ніхто кіно не подивився б.

Панін грає бандита-боксера, що залицяється до героїні, яку зіграла 43-річна російська акторка Жанна Еппле. У руках Олексій тримає мобільний телефон і пачку перетягнутих резинкою стодоларових купюр. Еппле просить у офіціантки чогось солоного. Їй приносять канапки з червоною рибою.

— Я отут об"їдаюся, а мої сини в Москві хворіють, — відкинувшись на спинку крісла, зітхає Жанна. — Юхимові 6 років, Потапу 16. Із ними сидить няня. Та й батько (кінорежисер Ілля Фрез. — "ГПУ") теж інколи приходить. Розлучилися ми як інтелігентні люди.

Каже, що нині зустрічається з книговидавцем.

Такі черевики в Москві п"ятсот баксів коштують

— Він не знав, що я актриса. Це мене підкупило. Уперше потрапив на знімальний майданчик, коли мене в ліжку з Дмитром Нагієвим знімали. То були найгірші 40 хвилин у моєму житті, — розповідає Еппле.

Гостей пригощають солодощами. На столах кілька видів тістечок, фрукти, збиті вершки. Наливають червоні, білі вина, шампанське.

— Україна — це смачно, — погладжує живіт 41-річний актор Михайло Горевий. — Я — напівукраїнець, мій батько з Рівного, — сідає біля шинквасу. — Кухню вашу люблю всім своїм гастрономічним організмом. Подобається ресторан "Первак", "Каре ягняти". Я не бідний, у паризьких ресторанах буваю, але київський "Да Вінчі" — задорогий.

Каже, що "1+1" винаймає для нього двокімнатну квартиру на вулиці Великій Житомирській.

— Уперше зустрічав Новий рік за кордоном, — говорить. — Пішли спочатку на Майдан, а потім до клубу "Декаданс". Моя подружка не любить великого натовпу.

Він піднімає штанину сірих джинсів. Показує коричневі ковбойські черевики з гострими носками.

— Такі в Москві п"ятсот баксів коштують, а в Києві — триста, — підморгує. — Маня Голуб (російська акторка. — "ГПУ") знайшла тут собі шикарні чоботи і мені магазин порадила, "Енерджі".

Біля Горевого сідає московський актор 40-річний Владислав Демченко.

— Я людина вихована, з інтелігентної сім"ї з середнім статком. Мені, щоб піти до ресторану, привід потрібен, — підтримує розмову. Каже, що квартиру йому винаймають на Паньківській.

— Сам собі готую. Макарони з сиром, крабові палички, — закурює, відпиває з келиха червоного вина. — Для мене Україна — це Київська Русь, — продовжує захоплено. — Як мав три вільні від зйомок години, попросив показати Андріївський узвіз, Михайлівський та Софійський собори. У лютому матиму ще 10 знімальних днів. Хочу привезти сюди свою таксу Макса. Він устиг обгидити газони майже всієї Європи.

І маму привезу, — додає. — Хай цю красу побачить. У нас родичі в Києві є. По маминій лінії рідна сестра діда, який був одним із керівників кондитерської фабрики імені Карла Маркса.

Горевий кладе руку на плече Демченкові:

— А знаєш, що в мене квартира поряд із Софійським собором?

— І ти мовчав! Поїхали дивитися, як ти живеш, — підхоплюється той.

На вулиці сідають у чорний "мерседес", обляпаний багнюкою.

Зараз ви читаєте новину «Актор Владислав Демченко привезе до Києва таксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути