середа, 30 грудня 2009 16:34

Як ви уявляєте своє життя через 10 років?
5

Назар Крупчук, 14 років, Львів:

— Закінчуватиму факультет туризму в Прикарпатському інституті. Стипендія буде тисяча гривень. Але боюся, що викладачі все ще братимуть хабарі. На останньому курсі підроблятиму в турфірмі. Куплю "Шевроле Камара".


Марія Коломієць, 16 років, студентка Вінницького медичного коледжу:

— Закінчу медуніверситет і працюватиму в аптеці "Авіценна". Кажуть, там до працівників ставляться добре. У мене буде високий світловолосий чоловік і двоє дітей. Встигну їх народити під кінець навчання. У нас буде чорний джип. Носитиму спідниці й каблуки — завжди строгий стиль. Коси будуть по лопатки, некрашені. Фарбуватимуся вже на старість.


Ярослав Корж, 25 років, оператор телерадіокомпанії "Захід" у райцентрі Рогатин Івано-Франківської обл.:

— Одружуся, збудую дім, куплю машину. Посаджу за хатою великий сад. 2019-го в мене буде власна операторська контора. Набиратиму людей по духу. Зніму художній фільм про долю заробітчан.


Таїсія Авраменко, 26 років, арт-директор дитячого розважального комплексу "Ігроленд", Полтава:

— Хочу переїхати до більшого міста, мегаполіса. Можливо, в Росію. Розпочати бізнес, санаторій чи щось таке, щоб людям користь була. Мандруватиму. Добре зароблятиму і допомагатиму батькам.


Анна Петрова, 58 років, Черкаси:

— Не віриться в хороше. Ось я пролікувала коліно за півтори тисячі, а толку немає. Помріяти можна: зможемо з чоловіком поїхати в Туреччину, Єгипет до пірамід, на Кіпр, у Францію. Пенсію отримуватимемо 10 тисяч гривень на двох. Я не проти великого будинку з обслугою, бо ми вже будемо старенькі. Матимемо лімузин чи хоч якийсь джип. Ходитимемо в ресторан — коли захочемо. Не стоятиму біля плити. Через 10 років наш онук буде випускником. Отримає квартиру, бо запрацюють заводи й фабрики. А гривні будуть дорожчі за долари.

Зараз ви читаєте новину «Як ви уявляєте своє життя через 10 років?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути