середа, 07 червня 2017 06:35

Афіна Черкезова зібрала 430 листівок із велосипедами

Автор: www.instagram.com
  Афіна Черкезова показує колекцію листівок із велосипедами. Ними обмінюється з іншими колекціонерами поштою. Отримує їх від друзів із-за кордону
Афіна Черкезова показує колекцію листівок із велосипедами. Ними обмінюється з іншими колекціонерами поштою. Отримує їх від друзів із-за кордону

— Одна з моїх найулюбленіших — листівка з Полтави. На фоні міста зображені Котляревський і Гоголь на велосипедах, — розповідає 25-річна Афіна Черкезова з Хмельницького. Більш як два роки колекціонує ­поштівки із зображенням велосипедів.

— Я — активна велосипедистка. Позаминула зима виявилася дощовою та холодною. Не хотілося їздити в таку погоду. На роботу діставалася громадським транспортом. Велосипеда не вистачало. Оголосила в інтернеті обмін — свої 10 листівок із голубами міняю на будь-які з двоколісними, — каже Афіна.

У колекції має близько 430 екземплярів. Здебільшого обмінюється листівками поштою.

— Коли буваю за кордоном, надсилаю собі сама, — про­довжує. — Кілька друзів регулярно шлють листівки. Друг-­українець з Америки якось вислав 14 штук одночасно. Пронумерував їх і написав лист, по частині на кожній ли­стівці. 11 ­отримала в один день під Новий рік. Потім ще дві. Одна загубилася. У відповідь надіслала йому стару поштівку 1990‑х років із панорамою Хмельницького.

У Криму живе моя краща подруга. Спочатку скупила там усі наклади інтернет-магазинів, які їй були доступні. Потім наш товариш-моряк привіз їй із плавання багато поштівок. Подруга поступово їх відправляє. Тримає інтригу.

Інша прислала листівку з Італії. Розповідала, цілий день шукала з велосипедом і не знайшла. Надіслала із зображенням площі — бруківка, фонтан і натовп людей. На звороті написала: "Отам, у кутку позаду зліва, якщо придивитися, є велосипед". Щоправда, він уявний.

Товариш із Техасу надіслав поштівку з кіньми та ковбоями. Написав: "Велосипеди — це добре. Але спочатку були коні". Її до своєї колекції все-таки додала.

У колекції жінки є ексклюзивні авторські листівки. На одній московська художниця намалювала Афіну з велосипедом.

Зараз ви читаєте новину «Афіна Черкезова зібрала 430 листівок із велосипедами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути