вівторок, 21 серпня 2007 18:32

Абдулову зробили операцію на шлунку

  Хворого на виразку шлунку Олександра Абдулова прооперували в лікарні №1 в Севастополі
Хворого на виразку шлунку Олександра Абдулова прооперували в лікарні №1 в Севастополі

19 серпня російський актор Олександр Абдулов, 54 роки, потрапив до реанімації. На зйомках фільму в Криму, в Балаклаві, в нього відкрилася виразка шлунка. Зі знімального майданчика його повезли до місцевої клініки. Однак там лікарі відмовилися оперувати артиста.

— Після обстеження ми відправили його в центральну лікарню Севастополя, — пояснюють балаклавські медики.

У 1-й севастопольській лікарні Абдулову зробили екстрену операцію. Його прооперував один із найкращих кримських хірургів Юрій Сещенко.

— Якби Абдулова не доправили до нас негайно, це могло б коштувати йому життя, — каже працівниця 1-ї лікарні Світлана Анатоліївна. — Ми видалили йому проривну виразку. Олександр Гаврилович лежить у реанімації в окремій палаті. Ми поставили йому телевізор і дозволяємо палити. Із ним сидить його дружина, колишня модель Юлія.

У 1-й севастопольській лікарні "ГПУ" повідомили, що стан Абдулова — задовільний. Юлія розповідає, що переживає за свекруху Людмилу Олександрівну: вона вже немолода й дуже переймається недугою за сина.

У березні 31-річна Юлія народила Абдулову доньку Євгенію. Від першої дружини, акторки Ірини Алфьорової, у нього дітей не було. Доньку Алфьорової Ксенію від болгарського дипломата Бойка Гюрова Абдулов удочерив. У квітні цього року Ксенія в шлюбі з актором Єгором Бероєвим народила дівчинку.

Зараз ви читаєте новину «Абдулову зробили операцію на шлунку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути