вівторок, 30 грудня 2008 15:59

2009-й буде роком Жовтого Бика

На порозі новорічні свята. Та цього року обличчя людей більше заклопотані, аніж веселі. На жаль, на кращі часи доводиться почекати.  Намагайтеся долати майбутні негаразди з найменшими втратами. Не варто боятися кризових моментів. Саме в такі періоди історії люди мають можливість мобілізувати свої сили й реалізувати додатковий потенціал особистості. Тож варто пам"ятати: не буває лиха без добра. Пильнуйте за кермом. Складно буде утримувати у пам"яті великий обсяг інформації. І не робіть кілька справ водночас.




Овен (21.03–20.04)

Ваш дім буде відкритим для друзів та знайомих. Забажаєте щось обновити: зробити ремонт, змінити місце проживання чи звичний спосіб відпочинку. Найкраще втілити  це навесні. Поводьтеся обережно з вогнем. Ваше майно може бути пошкоджене через пожежу в першій половині літа. Зберігайте дистанцію при спілкуванні з підлеглими. Найбільшої уваги потребуватиме здоров"я. Не переохолоджуйтеся. Можуть турбувати збої  обміну речовин. Не допускайте зневоднення організму.


Телець (21.04–21.05)

Слід зосередитися насамперед на роботі. Багато хто може втратити роботу й змінити сферу своєї діяльності. Можливо, це станеться на краще. Фінансова ситуація до весни не змінюватиметься. Але у квітні, травні, серпні та грудні грошові надходження поповнюватимуть ваш бюджет без затримок. До осені не варто думати про поповнення у родині. Можуть виникати проблеми з виношуванням малюка. Чимало клопотів буде з дітьми. Не залишайте їх надовго без нагляду. Долайте впертість дітей терпінням.


Близнюки (22.05–21.06)

Може погіршитися самопочуття ваших батьків та інших літніх членів родини. Підтримуйте їх, частіше спілкуйтеся. Дехто з Близнюків поміняє свої світоглядні позиції. Принципово підвищити доходи не вдасться. Однак у квітні та грудні заробітки можуть зрости — не пропустіть цієї нагоди. Не варто купувати і продавати нерухомість. Більша частина року минатиме одноманітно, в домашніх клопотах. Для активного відпочинку використайте відпустку. Цього року ви можете створити гарну базу для професійних звершень 2010-го.


Рак (22.06–23.07)

Від"їжджати далеко від дому на навчання й відпочинок не варто. У дорозі на вас чекає чимало неприємностей і затримок. Постійним джерелом неспокою у вашому домі будуть брати, сестри, племінники й сусіди. Вам доведеться вирішувати їхні проблеми і вкласти в це немало коштів. За літо приведіть у порядок сантехніку. Тоді восени не доведеться витрачати час і гроші на ліквідацію побутових аварій. Самотні знайдуть собі пару. Але до шлюбу не поспішайте — краще для цього підійде наступний рік.


Лев (24.07–23.08)

2009-й буде складним у фінансовому плані. Перегляньте звичний список витрат. Не прагніть вищої посади — вона принесе багато проблем. Частіше поступайтеся партнерам, особливо у дрібницях. Спроба досягати свого за будь-яку ціну призведе до розриву стосунків. З вашого оточення підуть деякі люди. Відпочиватимете поруч із дітьми. Вони порадують вас справжніми успіхами. Не змінюйте звичного режиму харчування.

Діва (24.08–23.09)

Наступний рік мало відрізнятиметься від попереднього. Усе даватиметься важко. Більшість проектів гальмуватимуться на старті. Роботи буде багато, а заробітки не відповідатимуть затраченим зусиллям. Коштів постійно не вистачатиме. Частіше відпочивайте. Перекладіть частину хатніх обов"язків на інших членів родини. Знайдіть для себе заняття до душі й щире товариство. Зберігайте філософський погляд на життя. Пам"ятайте, що найскладніші часи передують наступному розквіту.


Терези (24.09–23.10)

Вам багато що вдаватиметься. Безпосереднє керівництво цінуватиме. Буде злет творчої активності. З"явиться можливість пережити нові романтичні пригоди. Але якщо ви одружені, фліртувати не варто — це призведе до ускладнення стосунків у сім"ї. Чимало хто із заздрістю дивитиметься на ваші успіхи. Кількість недоброзичливців зросте. Допомагайте друзям, але не позичайте грошей. Не хапайтеся за багато справ, сконцентруйтеся на головній.


Скорпіон (24.10–22.11)

Найкраще виходитиме те, на що не дуже розраховували, й гальмуватиметься те, в реалізації чого були впевнені. Дотримуйтеся стратегії малих кроків. Фінансовий стан, порівняно з попереднім роком, покращає. Та не за рахунок підвищення основного заробітку — з"являтимуться нові джерела прибутку. Певну суму зможете заощадити. Не прагніть кар"єрного зростання. Залишайтеся в тіні. Якщо буде можливість, купуйте житло, земельні ділянки, нові меблі, предмети інтер"єру.


Стрілець (23.11–21.12)

Молодих робота не задовольнятиме повною мірою.  Старші відчуватимуть професійний застій. Матеріальна сторона життя — нестабільна. Тривалими будуть періоди фінансової скрути. Однак шукати інше місце роботи не варто. Ви багато пересуватиметеся і спілкуватиметеся з іншими людьми. Порівняно з попереднім роком, помітно покращиться самопочуття і загальний фізичний стан. На якийсь час власні діти випадуть зі сфери ваших інтересів. Не кидайте їх напризволяще. Без вашої підтримки їм буде складно налагодити взаємини з однолітками.


Козеріг (22.12–20.01)

У першій половині року відчуватимете застій. Особливо якщо ваша професія пов"язана з науковою або викладацькою діяльністю. І роботою, і хатніми справами займатиметеся за інерцією, без ентузіазму й натхнення. Знизиться рівень доходів. До себе та оточуючих ставитиметеся критичніше, ніж звичайно. Через це стосунки з близькими ускладняться. Частіше виникатиме бажання побути на самоті. З кінця липня життя зміниться на краще — надійдуть перспективні пропозиції на роботі, збільшиться заробіток, стануть теплішими взаємини з домашніми. У самотніх восени може виникнути роман. У вересні є небезпека значних матеріальних збитків. Стережіться злодіїв.


Водолій (21.01–19.02)

Ви пробуватимете себе в різноманітних видах діяльності, що не дасть змоги досягти серйозних результатів у жодному з них. Більшість справ не доводитимете до кінця. Однак ваш авторитет серед знайомих і колег відчутно зросте. Збільшаться доходи. Але все зароблене незабаром витратите. Одне з постійних джерел витрат — ремонти. Траплятимуться аварії, ламатиметься техніка. Будьте обережними за кермом. Знижується імунітет. Займіться укріпленням здоров"я. Намагайтеся не переїдати. Є небезпека набрати зайві кілограми.


Риби (20.02–20.03)

Погіршаться стосунки з дружиною або чоловіком. Ускладняться взаємини з оточуючими. Ви не зможете витримувати конкуренції і на роботі, і в особистому житті. Не слід розпочинати судові процеси, вийти з них переможцем вам навряд чи вдасться. У скруті звертайтеся по допомогу до друзів і самі підтримуйте їх. Не будьте занадто відвертими з новими знайомими. Нагадають про себе хронічні захворювання. Вчасно реагуйте на тривожні симптоми, інакше можете потрапити до стаціонару.



Ситуація у світі стабілізується на кінець осені

Перша половина 2009 року буде нестабільною. Із жовтня 2008-го розпочався світовий дворічний період кризи систем управління. Авторитет влади падатиме в очах людей. Керівники держав опиняться в немилості своїх народів, діятимуть ситуативно і часто прийматимуть помилкові рішення.

Загостряться відносини між багатьма державами, з новою силою спалахнуть міжнаціональні конфлікти й територіальні непорозуміння. Багато коштів витрачатимуть на підтримання армій у бойовій готовності. Військові конфлікти назріватимуть наприкінці весни — на початку літа. Найбільш вибухонебезпечною буде перша половина липня.

У перші три місяці року найгостріше питання стабілізації фінансового ринку. У березні в багатьох країнах складеться революційна ситуація. Голодні люди протестуватимуть проти падіння рівня життя та бездіяльності урядів.

Перші ефективні кроки щодо виходу з економічної кризи розпочнуться наприкінці квітня — на початку травня. Водночас у цей період зросте кількість пограбувань і вбивств. Активізуються терористи.

Стабілізується ситуація на кінець осені. Безробітних меншатиме. Вгамуються пристрасті у прикордонних районах. Конфліктуючі сторони знайдуть взаємоприйнятні рішення.

У кількох країнах відбудуться грошові реформи.

Зараз ви читаєте новину «2009-й буде роком Жовтого Бика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути