Ексклюзиви
пʼятниця, 20 січня 2006 18:39

2006-й вдалий для комерції

Наступний рік буде суперечливим і трохи конфліктним. Шукайте компромісів. Непорозуміння можливі в матеріальних сферах. Більше перейматиметеся суспільними, колективними, а також родинними справами. Приватне життя відійде на задній план. Найкращий спосіб залишитися на коні — йти на переговори. Будьте обережні у висловлюваннях, аби не розкрити своїх секретів. 2006 рік вдалий для комерції і покупок.

ОВЕН (21.03-20.04)

Рік вдалий, але без доленосних змін. У березні–квітні, червні та серпні–жовтні вам таланитиме. Але доведеться вибирати між добробутом і соціальним статусом.  Багато спілкуйтеся й пильнуйте гроші. Зірки сприятимуть передовсім у серпні–жовтні. Впродовж року можливий конфлікт із кимось із родичів через фінанси. Поважайте чужі інтереси.


ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

У січні будьте уважні до тих, хто має якісь повноваження щодо вас. Ви надто відповідальні, маєте завищені очікування. Відтак ризикуєте розчаруватися, навіть побити з кимось горшки. Не ухвалюйте радикальних рішень без потреби. З березня — час для корисної інформації. Розпочнете навчання або познайомитеся з цікавими людьми. Це особливо знадобиться 2007 року.


БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Зустрінете неординарних людей — цілеспрямованих, легких у спілкуванні. На них можна покластися. Вам запропонують добре оплачувану роботу, яка не порушить вашої свободи. Не прискіпуйтеся до колег. Але не бійтеся й казати щось, на ваш погляд, "зайве". Раніше ви забагато наполягали на особистих інтересах. Це заважало кар"єрі. Тепер із цим можна впоратися.


РАК (22.06-23.07)

Найвдаліший час — з лютого по червень. Успіх не полишатиме вас увесь рік. Найприємніша подія пов"язана з роботою та грішми. Вам сприятимуть усі: малознайомі, близькі, родичі, колеги. Ви впевнені в собі й у інших. Але з одного боку — занадто відверті, а з іншого — не висловлюєте своїх бажань. Дотримуйтеся точності в інформаційних контактах. Уникайте пустопорожніх інтелектуальних суперечок. Інакше в другій половині року можливі конфлікти.


ЛЕВ (24.07-23.08)

На початку року на вас чекає незвичайне знайомство. Ви можете закохатися! Стосунки остаточно оформляться в липні–жовтні, а почнуться у квітні–травні. У вересні–жовтні ймовірний конфлікт із друзями, який лише посилить ваші почуття. У першій половині року пильнуйте гаманець. Можливі непорозуміння з близькими. Наприкінці року все зміниться.


ДІВА (24.08-23.09)

Якщо в січні–квітні обстоюватимете тільки свої інтереси, це не сподобається іншим. Можливі конфлікти з начальством. У вересні–листопаді зумієте змінити ситуацію. Пильнуйте, купуючи дорогі речі. Можете непогано заробити, хоч не надто ефективно розпорядитися грішми. Якщо серйозно поставитеся до роботи, справи в лютому–квітні підуть успішно. Реальні результати з"являться в серпні.


ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Виявите якості лідера й організатора. У травні–жовтні матимете цікаву роботу й гарні заробітки. Цього року друзі й близькі можуть втручатися у ваше життя і справи. Уникнете проблем, якщо дотримуватиметеся балансу інтересів.


СКОРПІОН (24.10-22.11)

Пильнуйте фінанси, пам"ятайте про борги. У березні–квітні або ви розчаруєтеся в партнерах, або вони у вас. У серпні-грудні можливі непорозуміння. Не базуйте матеріальних взаємин лише на своїх надіях. Стримуйте емоції й реально дивіться на речі. Зате все добре з новими партнерами. Це може бути ваше керівництво. Вельми сприятливі липень–серпень.


СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Рік вдалий, надто в роботі та кар"єрі. З січня по червень зав"яжете контакти з розумними, корисними людьми, з якими згодом подружитеся. А ще можливий збіг інтересів із тими, з ким раніше у вас були фінансові непорозуміння. Проблем небагато, але  партнерам може не сподобатися те, як ви будуєте стосунки в колективі. Претензії вам не нашкодять, якщо поставитеся до них уважно.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01)


Раніше довкола вас відбувалися скандали і ваших аргументів не сприймали.  Тепер ви спроможні відстоювати колективні інтереси. У вас з"являться прихильники, можливо — близькі люди. Це допоможе вам упоратися з проблемами. З"являться  можливості для компромісу. Поводьтеся природно: риси вашого характеру можуть виявитися для опонентів привабливішими, ніж точка зору.


ВОДОЛІЙ (21.01-19.02)

Не переносьте на громадські взаємини своїх звичок. Інакше постраждає ваш авторитет. Серйозно ставтеся до угод із партнерами, колегами. Не покладайтеся на тих, хто ігноруватиме вигідні вам правила.

Парадокс у тому, що спілкування з партнерами для вас буде фінансово вигідним. Не навантажуйте друзів надмірними зобов"язаннями.


РИБИ (20.02-20.03)

Чудові стосунки з керівництвом і представниками влади. Ці люди можуть стати вашими фінансовими партнерами. Контакти формуватимуться у січні–лютому, а розвинуться у другій половині року. Проте в жовтні–листопаді ідилію може щось зіпсувати.

Ви хочете зав"язати дружні стосунки, а партнери схильні до незалежності. Не наполягайте. Дружба між вами від цього лише виграє.

Зараз ви читаєте новину «2006-й вдалий для комерції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути