Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2011 05:45

11.11.11 одружилися 78 пар

11 листопада у столичному Центральному РАЦСі одружилися 78 пар. Це вдвічі більше, ніж звичайного дня. Торік, 10.10.10, було на 16 пар менше.

— Сьогодні весільний бум. Бо зазвичай у нас по 20–30 пар одружуються. А коли припадають однакові цифри — то одразу вдвічі більше. 8 серпня 2008-го було 77 пар, 9 вересня 2009-го — 65, — каже працівниця РАЦСу, яка зустрічає на вході молодят і гостей.

11.00 Біля РАЦСу припарковано шість білих лімузинів та з десяток легкових іномарок. Усі прикрашені кольоровими стрічками.

Об 11.11 до зали реєстрацій заходять 25-річна Мирослава та Анатолій, 27 років. Щоб розписатися саме в цей час — чергу замовляли за три місяці. Церемонія триває 5 хв. Наречені обмінюються обручками, розписуються.

У холі їх вітають гості. Шампанське наливають у пластикові стакани.

— Мирославі освідчився в Карпатах у маленькій дерев'яній хатині. Ніхто цього не бачив і це було так романтично, — згадує Анатолій.

— Це було 15 липня. Ой, 15 червня, — каже Мирослава. — Вирішили одружитися 11 листопада. Усі одинадцятки співпали тільки раз у житті. Ми зустрічалися років зо три, а знаємо одне одного років сім. Рішення одружитися приймали обдумано, бо вже дорослі. У весільну подорож їхати не виходить.

11.40. До РАЦСу під'їжджає білий лімузин. На номерах наклейка з іменами молодят — Дмитро та Людмила. Із лімузина спершу вискакують п'ятеро подружок нареченої. Останньою виходить Людмила у сніжно-білій сукні й такого ж кольору шубці. На ногах — босоніжки. На вулиці 0°С. Цілується з нареченим.

— Ми будемо дуже щасливі, багаті, і чоловік ніколи не буде мене зраджувати, — каже, підіймаючись сходами наречена.

— Так и будет, дорогая. Иначе зачем мы здесь? — відповідає їй Дмитро.

У гардеробі двоє 6-річних дітей починають битися букетами квітів, наче шпагами.

— Сашко, не роби такого. Це квіти для молодої, — дає зауваження батько сину.

Спускаються 24-річний Микита Мардеґедза та Анастасія, 21 рік. Наречений у джинсах, взутий у білі кросівки. Наречена в простого крою білій сукні зі світло-рожевим атласним поясом. Дехто з гостей має волосся заплетене в дреди.

— Нікіта працює на фірмі, розробляє дизайн плитки. З Настею зустрічався рік, хоча знайомі років зо п'ять, — розповідає друг наречених Роман. Волосся на маківці голови пофарбоване в жовтий колір. — 11 листопада їм здалося датою міфічною. Ще й знаходиться за адресою просп. Перемоги, 11.

Ходили чутки, що 11 листопада візьме шлюб модель Сніжана Онопко з донецьким бізнесменом Миколою Щуром. Однак їхніх прізвищ у списку молодят не було.

Цифра "11" не підходить для подружніх пар

— 11 листопада несприятливий день для укладання шлюбу, надто для тих, хто побралися до опівдні, — каже харківський астролог 42-річна Олена Максимова. — 11.11.11 повний місяць проходив через одну погану зірку. Вона зла й агресивна, приносить лише травматичність і конфлікти. Молоду можуть легко зурочити. Ще в гіршій ситуації хлопці, бо чоловічі планети Марс і Сонце були позбавлені сил. Чоловіки більше керуватимуться інстинктами, а вже потім думатимуть головою. Дівчатам треба бути обережними, щоб не ляпнути зайвого. Ще не можна перепивати. Шлунок просто не сприйматиме алкоголю.

11 — цифри лідера. Вони не підходять для подружніх пар, бо ті завжди будуть змагатися між собою, хто сильніший. А сім'я — це не арена для з'ясовування стосунків. Тому такі пари можуть швидко розлучитися.

 

Зараз ви читаєте новину «11.11.11 одружилися 78 пар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути