Ексклюзиви
середа, 14 березня 2012 18:16

Володимир Гришко заспівав шансон і схуд на понад 14 кілограмів

18.30. У черзі до гардероба у столичному Палаці культури і мистецтв стоять зо два десятки  жінок у верхньому одязі

- Женщина, не толкайтесь. До концерта еще полчаса. Успеете свое пальто повесить, - каже Наталія Миколаївна, вчителька української мови й літератури сивоволосій жінці, яка тримає пальто з лисячим коміром. - Пришли на концерт, а ведут себя, как в магазине во время дефицита.

За 30 хв. тут дасть перший поп-концерт оперний співак 51-річний Володимир Гришко. Програму назвав "Бенефіс Володимира Гришка. Новий і цікавий".

- Я Гришка слухати почала, коли він ще в Америці співав, - вчителька переходить на українську. - Квиток мені директор школи подарував. Опера у його виконанні - щось неймовірне. Але кажуть, сьогодні він шансон співатиме. Не знаю, чи до кінця концерту досиджу. Я такої музики не слухаю. Тільки шось ліричне, глибоке.

Початок затягують на 20 хв. Гришко виходить на сцену в чорному костюмі.

- Володя так похудав, - чоловік у смугастій жилетці поверх сірої сорочки сидить під сценою, знімає виступ на мобільний. - Помолодшав років на 10.

- Мабуть, зробив пластичну операцію, - каже його дружина у сірому сарафані до колін. На пальці крутить широку золоту обручку.

Он девочек у Поплавского одолжил. Моя Таня когда-то тоже такой была. А теперь боится пропустить последнюю серию своего сериала. Смотрит его уже второй год, плачет вечерами

Гришко виконує російською пісні "Любовь", "Влюблен", "Люблю". Йому підтанцьовують дівчата в рожевих і бірюзових коротких платтях. В однієї спідниця задирається, видно широкі білі труси. Танцюристи - з накладними вусами, в образах донських козаків. В одного вуса відлітають. Підтанцьовку привезли з Донецька.

- Он девочек у Поплавского одолжил, - сміється чоловік під 60. - Все как на подбор - красивые, длинноногие. Моя Таня когда-то тоже такой была. А теперь даже на концерт со мной выйти не хочет. Боится пропустить последнюю серию своего сериала. Смотрит его уже второй год, плачет вечерами.

За 20 хв. після початку із зали вибігає кучерява 21-річна Тетяна у джинсах Zara, туніці Mango, лакованих туфлях Armani. У руках - сумочка Chanel і телефон Nokia із золотою панеллю.

- Мені тато квиток подарував. Думав, Гришко оперу співатиме. А попсу я слухати не можу. Тато з Володимиром Даниловичем дружать, колись разом були за "Нашу Україну". Тато залишився, а Гришко почав по інших партіях ходити, бо дуже хотів стати міністром культури.

Тетяна вибігає на вулицю без верхнього одягу, сідає у викликане таксі.

У кремово-рожевій сукні-рибці на сцену виходить Ані Лорак, 33 роки. Публіка пожвавлюється.

Лорак виконує кілька пісень. Збирає подаровані квіти і йде за лаштунки. Там фотографується з 11-річною донькою Гришка - Анною-Стефанією та її подругою.

- Я не хуже Стаса Михайлова, Лепса и Ваенги, - розказує Володимир Гришко після концерту. - Я намерен петь правильный шансон - песни о любви и верности, а не о людях, лишенных свободы. Я приостанавливаю свою оперную деятельность. Сегодня хочу реализовать себя как артист эстрадного жанра. Даже Лучано Паваротти мне говорил, что я должен петь на эстраде.

Коли починають знімати на камеру, переходить на українську.

- Я скинув 14,5 кілограма й зупинятися не збираюся. Буває, що обмежую себе. Тепер не п'ю, не курю. У мене все в міру, навіть секс. Якщо раніше з дружиною були як кролики, то тепер - як справжні метри.

Приспускає туго затягнуту краватку.

- В опері я зробив усе, що міг. Отримував за спектакль 15-18 тисяч доларів, але пахав. Тепер маю не менший гонорар, а співаю 30-40 хвилин. У нас опера нікому не потрібна. У Росії її спонсорує "Газпром". В Україні є шість залізниць. Кожна з них могла б узяти під патронат один з оперних театрів, бо їх теж шість.

До Гришка підходить чоловік у сірому костюмі. Запрошує 8 Березня на три корпоративи.

- Не нижче 10 тисяч за концерт! - попереджає співак.

- Може, три за 20?

- Да, буду співати, - погоджується Гришко.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Гришко заспівав шансон і схуд на понад 14 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути