четвер, 07 квітня 2011 14:20

Вітренко ніколи не свариться з чужими людьми. З рідними - може

Коли Наталія Вітренко востаннє

Ходила на рибалку

2 лютого - на Київське водосховище, бо в подруги там неподалік дача є. Взяла із собою подругу, молодшу дочку й колишнього нардепа Володимира Марченка. Кілька окуньків піймали, потім уху варили. А черв'ячків купила на рибному ринку біля метро "Дніпро". Я часто туди ходжу, там мене всі знають.

Ліпила вареники

Три тижні тому. Хотілося приготувати якусь трудомістку страву. Наліпила їх із капустою. Запросила обох дочок, зятя й онука в гості. А три дні тому з капусти приготувала котлети.

Сварилася

Ніколи не сварюся з чужими людьми: навіщо на них тратити нерви? З рідними - можу. Але вже навіть не згадаю, коли і через що. Точно не цього і не минулого року. Сваряться від безділля.

Була в поліклініці

Позавчора здавала аналізи - для профілактики. Мене запитали, на що жаліюся. Кажу: ні на що, але навіть машина проходить техогляд. Роблю це щороку.

Відвідувала кінотеатр

Цієї суботи з 10-річним онуком Михайлом ходила в "Дрім-таун" - на "Глобальне вторгнення". Голлівудська епопея, вражає масштабністю і гарними зйомками. Пішла заради онука. Мені подобаються психологічні фільми, зі складним сюжетом. Один з улюблених - "Віднесені вітром". Але онук цього поки що не розуміє.

Писала вірші

У школі в 15 років, коли вперше закохалася. Вірші не зберегла і не пам'ятаю. А моя сестра і молодша дочка пишуть. У них гарне відчуття слова, рими.

Ходила у Верховну Раду

Три чи чотири роки тому, вже й не згадаю.

Плакала

Минулої осені, коли дивилася фільм за романом "Мости округу Медісон". Про жінку, яка покидає коханого заради сім'ї.

Була за кордоном

5 березня їздила у Варшаву - на засідання всеслов'янського комітету. Виступала з доповіддю про недопустимість розташування системи протиракетної оборони на території України. Відпочивати за кордон не їжджу принципово. Віддаю перевагу Криму.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко ніколи не свариться з чужими людьми. З рідними - може». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути