Ексклюзиви
четвер, 14 жовтня 2010 13:48

"Настя Каменських за свою присутність просить 10 тисяч євро"

У столичному Будинку актора дизайнери Костя Омеля та Ксенія Кірєєва минулого четверга презентували свою колекцію одягу на осінь - зиму 2010 - 2011. Але багато гостей, які годину мерзли на вулиці, чекали не початку показу, а прибуття співачок Ані Лорак і Насті Каменських.

- У мене зуб на зуб не потрапляє. Завтра з грипом лежатиму, але Ані Лорак дочекаюся, - дрижить біля червоної доріжки дівчина в короткій спідниці.

Поряд двоє жінок у коротких шубках сперечаються, на якій машині приїде співачка.

- Я недалеко від неї живу, - каже висока брюнетка з завивкою. - Вона має двох водіїв, їздить на чорному Mercedes. Іноді її Мурат підвозить. Красивий такий. Але мені турки не дуже подобаються - у них очі скляні. На відпочинку двічі крутила роман із турками. Вони люблять, коли на них тратять гроші. У ліжку мовчать, як риби, - компліменту чи стону від них не дочекаєшся.

Доки Лорак і Каменських немає, гостям розносять глінтвейн. За 10 хв. вино закінчується, і замість нього пропонують чай у пакетиках. А через півгодини організатори запускають усіх до приміщення. Чекати співачок більше немає сенсу - стало відомо, що вони не приїдуть.

- Сьогодні в Києві багато вечірок, - пояснюють. - У палаці "Україна" виступає Limp Bizkit, а в "Інтерконтинеталі" влаштовує вечірку "Лукойл". Зірки їдуть туди, де крутяться більші гроші.

Хлопець у хутряній жилетці каже, що він - співорганізатор показу. Ім'я просить не  називати.

- Співачки не прийшли, бо ніхто не запропонував грошей. Настя Каменських та Ані Лорак за свою присутність на будь-якому заході беруть від 10 тисячі євро, - розповідає. - Валерій Меладзе за п'ять пісень на корпоративі просить 50 тисяч доларів. За 20 тисяч виступить Вєрка Сердючка. Якщо організатори хочуть, щоб про їхній захід написала преса, треба привести хоч одну зірку.

Після презентації колекції одягу гості швидко розходяться. Ніхто нічого не придбав. О 21.40 Будинок актора вже спорожнів. Вимкнули світло в приміщенні, скрутили червону доріжку на вулиці. Завтра зранку прибиральники помиють підлогу й розставлять на місця стільці.

Зараз ви читаєте новину «"Настя Каменських за свою присутність просить 10 тисяч євро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути