четвер, 23 грудня 2010 14:06

Не люблю залишатися вночі у будинку сама - Руслана Лижичко

  Руслана (Руслана ЛИЖИЧКО), співачка, 37 років.  Народилася у Львові. Закінчила диригентське відділення Львівської консерваторії ім. Лисенка. Лауреат Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні "Червона Рута-93", брала участь у Всеукраїнському фестивалі поп- і рок-музики "Тарас Бульба-93". 1995 року вийшла заміж за свого продюсера Олександра Ксенофонтова. 1996-го зайняла перше місце на Міжнародному фестивалі мистецтв "Слов'янський базар". 2004-го перемогла на конкурсі "Євробачення" з піснею "Дикі танці". Випустила 9 дисків - "Мить весни. Дзвінкий вітер" (1998), "Останнє Різдво 90-х" (1999), "Найкраще" (2001), "Добрий вечір тобі" (2002), "Дикі танці" (2003), "Wild dances" (2004), "Club'in" (2005), "Амазонка" (2008), "Wild energy" (2009).
Руслана (Руслана ЛИЖИЧКО), співачка, 37 років. Народилася у Львові. Закінчила диригентське відділення Львівської консерваторії ім. Лисенка. Лауреат Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні "Червона Рута-93", брала участь у Всеукраїнському фестивалі поп- і рок-музики "Тарас Бульба-93". 1995 року вийшла заміж за свого продюсера Олександра Ксенофонтова. 1996-го зайняла перше місце на Міжнародному фестивалі мистецтв "Слов'янський базар". 2004-го перемогла на конкурсі "Євробачення" з піснею "Дикі танці". Випустила 9 дисків - "Мить весни. Дзвінкий вітер" (1998), "Останнє Різдво 90-х" (1999), "Найкраще" (2001), "Добрий вечір тобі" (2002), "Дикі танці" (2003), "Wild dances" (2004), "Club'in" (2005), "Амазонка" (2008), "Wild energy" (2009).

Коли Руслана востаннє

просила пробачення

Кілька тижнів тому. У мами, бо через роботу не змогла приїхати до Львову тоді, коли планувала. Іноді так просто сказати "пробач", але як багато це слово може значити і змінити!

заговорювала з іноземцем

Нещодавно я повернулася з Америки. Там провела все літо та частину осені - працювала над новим альбомом та мала концерти. Коли летіла до Нью-Йорка, мій сусід у літаку всі десять годин придивлявся до мене і лише за десять хвилин до посадки запитав: "Are you Ruslana?"

зарікалися

Їсти після шостої. Якщо раніше через непередбачуваний графік могла дозволити собі з'їсти щось пізно ввечері, то тепер це ніяк не поєднується з моїм спортивним способом життя.

молилася

Учора ввечері.

бачилася з батьками

Тиждень тому. Як тільки у мене з'являється вільна хвилинка, я їду додому у Львів. Навіть на день, на півдня. Чоловік та батьки - найважливіші люди на землі.

сміялася від душі

Учора ввечері. Дивилася улюблений мультфільм "Корпорація Монстрів".

обурювалася

Учора на світлофор та божевільні пробки у місті. Було дуже багато справ, ми запізнювалися на зйомку. Взагалі я досить терпляча людина. Навіть коли щось або хтось зіпсує настрій, я швидко відходжу і ніколи не тримаю образу.

червоніла

Кілька днів тому від компліментів, які почула на свою адресу від доброго друга.

їздила в метро

Не пам'ятаю. Але таке бажання періодично виникає, коли нагально треба дістатися на концерт, важливу зустріч, зйомку.

витрачала велику суму грошей

На новий концертний костюм, ексклюзивний, дизайнерський, дуже гарний. Зроблений в одному екземплярі спеціально для мене. На повсякденні речі я витрачаю небагато грошей, бо для мене головне комфорт, а не бренд.

була сильно голодна

Коли їхала потягом до Москви. Із собою ми нічого не взяли, бо був пізній вечір, але коли потяг рушив, нам так захотілося чогось смачненького.

цілувалася

Сьогодні вранці.

казала неправду

Учора мама мене спитали, чи я пообідала, а я направду не встигла, але сказала, що поїла.

сильно втомлювалася

Позавчора я лягла спати о четвертій ранку. Працювала в студії.

наважувалася щось кардинально змінити

Кілька днів тому на концерті з'явилася з абсолютно новою зачіскою - мій перукар зробив мені гарні світлі пасма.

вагалася

Учора вагалася перед виступом, який костюм одягти першим - чорний чи білий.

боялася

Кілька днів тому, чоловік пізно прийшов додому із зустрічей, я його чекала, бо не люблю залишатися вночі у будинку сама.

Зараз ви читаєте новину «Не люблю залишатися вночі у будинку сама - Руслана Лижичко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути