четвер, 03 листопада 2011 10:32

На Гелловін у ресторанах Миколи Тищенка собак годували червоною рибою
8

На столику біля входу лежать ампули й шприци з віскі, яким пригощали гостей
Офіціанти обслуговували столики в білих халатах. На обличчі помадою намалювали кров, роздертий рот. Тінями наводили кола під очима
Співак Кирило Туриченко в костюмі мертвого нареченого. Фотографується зі знайомою ”відьмою”
Дівчина вдає божевільну
Телеведуча Анфіса Чехова з ресторатором Миколою Тищенком

У ніч проти 30 жовтня у розташованих поряд столичних ресторанах "Сейф" і "Рішельє" святкують Гелловін. Стелю й стіни обвішали "мертвими" ляльками й надутими гумовими рукавицями. На ніч заклади перейменували на "Дурдом"

21.10. У майці та короткій спідниці до "Сейфа" заходить телеведуча Валерія Крук, яку знають під псевдонімом Кульбаба. На вході не знімає з очей маску. Її не впізнають дівчата-хостес, не хочуть впускати.

– Тут прийшла якась Кульбаба. Не знаходжу її в списках, – каже в рацію темноволоса на високих підборах.

– Кульбабу впустіть. У неї зарезервований столик номер 15, – чути голос із її навушника.

Біля входу стоїть залізне ліжко на пружинах. На ньому стрибає розпатлана дівчина в нічній сорочці, яка вдає психічно хвору. Тягне відвідувачів за руки, пропонує пострибати разом.

Цього вечора кожен гість має зробити замовлення на 2 тис. грн. Найдешевший салат "Грецький" коштує 77 грн. Ціни на перші страви починаються від 80 грн, на другі – від 150, на коктейлі – від 100 грн.

– Котик, ну давай пойдем туда. Посмотри, как там ­классно, – вмовляє хлопця на голову вища блондинка перед входом.

– Леночка, я не брал с собой столько денег.

– Но у тебя же есть кредитка. Тебе жалко на ужин 500 дол­ларов?

За 2 хв. вмовлянь дівчина тягне кавалера всередину. На вході їх намагається вкусити фрау Гітлер – коротко стрижена білявка зі свастикою на рукаві й вусиками, намальованими чорним олівцем.

Поруч із парочкою вмощується хлопець напідпитку, переодягнений у смерть. Косу хоче зіперти на барну стійку. Перевертає нею три чарки, які на тацю виставив бармен. Горілка виливається на штани чоловікові й дівчині на сукню. Хлопець-смерть стукає по барній стійці, просить прийняти в нього замовлення.

– Чого бажаєте? Крові чи просто віскі? – запитує бармен у заляпаному кров'ю халаті. Під оком намальований синець, червоний рот "роздертий".

Гість замовляє 200 г віскі, дає 150 грн.

До нього підходить товариш.

– Ти чого тут за гроші бухаєш? Там віскі безплатно в шприцах роздають.

– Не хочу зі шприца цідити. Це не гігієнічно.

Офіціанти на вході роздають віскі в пробірках і шприцах по 20 мл.

На стоянку біля ресторану під'їж­джає ­Rolls-Royce. Із обох боків його супроводжують два чорні джипи з охоронцями.

– О, шо за вампір на катафалці приїхав? – каже дівчина, яка перевіряє квитки.

Із джипів вискакують четверо охоронців. Один біжить у підземний перехід біля метро "Льва Толстого". Купує там сотню білих троянд із метровими ніжками. Повертається за хвилину.

– Чьо так долго чухался? Хозяин ждет. Бросай на заднее сиденье и быстро поехали, – каже інший. Помічає, що фотограф знімає Rolls-Royce. Вискакує, заламує йому руки, вимагає видалити знімки. Три автівки їдуть геть.

Дівчина в рожевій шубі ­кожні 2 хв. дивиться в дзеркало, підмальовує губи, парфумиться. Друга накидає на плечі шубу з шиншили. У закладі холодно. До ніжки столика прив'язаний йоркширський тер'єр. Він плутається під ногами в офіціантів.

– Сережа позвонил, подъедет через 7 минут. Стоит в пробке на Республиканском стадионе. Не хочет там машину оставлять. Закажи тирамису, Сережа за все заплатит. А Рексику возьми бутерброд с красной рыбкой.

О 22.10 з'являється телеведуча 34-річна Анфіса Чехова. До неї підбігає власник ресторанів ­Микола Тищенко, 39 років. Білий халат на ньому облитий кров'ю, на грудях фломастером виведено "главврач".

Тищенко запрошує Чехову за столик, цілує в губи, кладе голову на плече. Півгодини про щось умовляє. Телеведуча голосно сміється, обіймів уникає. Кажуть, пара зустрічається. Познайомилися на кулінарній програмі, яку ведуть разом.

– Ты слышала, что Тищенко бросил Иру Журавскую? Теперь будут судиться. Она у него еще все рестораны отберет, – говорить ­дівчина в рожевій шубі.

– Они только год вместе ­прожили. А делить имущество можно через три, – каже її ­подруга.

– Мне папик рассказывал, что он на Ирке женился ради ее дяди. Он же работал заместителем мэра. Пробить такие помещения в центре Киева под ресторан непросто.

– Чего же он с ней разошелся?

– А она рожать не хотела. ­Боялась потерять фигуру.

За півгодини за сусідній столик умощується співачка Ірина Білик. Вона пофарбувалася в руду, губи підвела червоною помадою, очі – сірими тінями. Нічого не їсть і не п'є.

 

Зараз ви читаєте новину «На Гелловін у ресторанах Миколи Тищенка собак годували червоною рибою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути