Ексклюзиви
четвер, 26 серпня 2010 11:06

Камалія: "Я не їм всяку бурду типу олів'є"

Автор: фото: gloss.ua
  Камалія, справжнє ім'я - Наталія Шмаренкова. Співачка, випустила чотири альбоми.

Народилася в Читинській області Росії. 4-річною з батьками переїхала в Будапешт, де виступала у вокально-хореографічному ансамблі \"Колокольчики\". Згодом перебралася до Львова, навчалася в музичній школі по класу скрипки.

2008 року стала \"Місіс світу\". Знялася у фільмі \"Чоловік моєї вдови\".

Одружена з американцем пакистанського походження Мохамедом Захуром. Він має бізнес в Англії та США, володіє металургійним заводом у Донецьку
Камалія, справжнє ім'я - Наталія Шмаренкова. Співачка, випустила чотири альбоми. Народилася в Читинській області Росії. 4-річною з батьками переїхала в Будапешт, де виступала у вокально-хореографічному ансамблі \"Колокольчики\". Згодом перебралася до Львова, навчалася в музичній школі по класу скрипки. 2008 року стала \"Місіс світу\". Знялася у фільмі \"Чоловік моєї вдови\". Одружена з американцем пакистанського походження Мохамедом Захуром. Він має бізнес в Англії та США, володіє металургійним заводом у Донецьку

Чого Камалії не вистачає

Дітей. Хочу народити п'ятьох - трьох дівчаток і двох хлопчиків. І щоб близнята серед них були. Дівчат учитиму співати, а хлопці хай по батькових стопах підуть. У шоу-бізнесі, боюсь, їх можуть зіпсувати. У мне було дві вагітності, зірвалися на ранніх строках.

Здоров'я. Маю проблеми зі щитовидною залозою, через це мені протипоказано працювати з побутовою хімією. Чоловік найняв обслугу. Зараз у нас працюють четверо покоївок, садівник, сантехнік та електрик. Маємо ще управляючого, бо часто буваємо в роз'їздах, подовгу відвідуємо родичів чоловіка в Пакистані. Там у нас теж є будинок.

Рецептів здорової їжі. Ми не їмо всяку бурду типу олів'є, намагаємося харчуватися правильно. Тому я постійно шукаю нові рецепти. Недавно привезла кілька з Франції. Там якщо готують рибу, то на грилі, а не смажать у жиру.

Другого весілля. Чоловік пообіцяв мені пишне українське, бо 2003 року в нас було невелике в Пакистані. Він привіз мене знайомитися з батьками, для візиту купили червоне сарі - традиційний одяг нареченої. Наш шлюб ми чотири роки тримали в таємниці, бо чоловік боявся, що дітей від першої дружини це неприємно вразить.

Відпочинку. Взимку на 12 днів їздили у Францію, в Біаріц - лікувальний спа-курорт. Там чудові умови для релаксації, заспокоєння нервів, очищення організму. Ще завдяки дитячому Євробаченню трохи відпочила в Ялті на власній яхті (31 липня під час фіналу відбору на дитяче Євробачення в Артеку Камалія була членом журі. - \"Країна"). А нормальної відпустки не мала. І цього року, напевне, не буде, бо підписала три контракти на зйомки в голлівудських фільмах.

Ляльок. Колекціоную фарфорові ляльки ручної роботи. Маю близько десятка. Купувала по всьому світу. Найдорожча коштує тисячу доларів, найдешевшу придбала в Америці за сотню. Хочу мати ляльку від дизайнера, який створив Барбі.

Хітів. Їх завжди мало. Маю кількох хороших авторів, але готова розглядати інші варіанти. Планую більше писати сама.

Порядності в шоу-бізнесі. У нас ще не навчилися вести бізнес по честі. Кліпмейкер Саша Філатов зняв мені кліп на пісню \"Переплелись\" у старовинному замку. За кілька місяців я дізналася, що він на моїх декораціях зняв ще кілька кліпів, зокрема на пісню "Чайки" Галліни.

Зараз ви читаєте новину «Камалія: "Я не їм всяку бурду типу олів'є"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути