четвер, 18 квітня 2019 14:18

"Из военторга в Ватикане подруга привезла гетры. У меня уже есть три пары – от Adidas, Nike и Diadora"

Наталія Добринська відмовилася від послуг няні

5 квітня в Києві відкрили відпочинковий комплекс Champion Hall. Там працюватимуть ресторан американської кухні, караоке та спортхаб із найбільшим у Cхідній Європі екраном діагоналлю 370 дюймів – 9,4 метра.

О 19:30 поблизу конгресно-виставкового центру "Парковий" зупиняється білий Lexus. Із нього виходить пишногруда кучерява білявка в чорній короткій сукні, гетрах і кросівках на танкетці. Разом з іншими гостями спускається сходами до ресторану. Двері відчиняються автоматично.

По краях червоної доріжки стоять дівчата в лосинах та боді. Синхронно трясуть руками із золотими помпонами. Гості фотографуються. Ескалатором піднімаються на другий поверх.

У залі гамір і трохи задушливо. Музику крутить Dj Etna. Її ім'я – Інна Піддубна.

Автор: facebook.com/Champion.Hall.Kyiv/
  Шоу-балет Freedom на відкритті нового відпочинкового комплексу виступив із перфомансом на олімпійську тематику 5 квітня 2019-го. Колектив відзначив 17-ліття
Шоу-балет Freedom на відкритті нового відпочинкового комплексу виступив із перфомансом на олімпійську тематику 5 квітня 2019-го. Колектив відзначив 17-ліття

На чорних тацях викладено накручені на огірок шматочки сьомги, чорні бургери з рибою – розміром із сірникову коробку. Офіціант у чорній сорочці й фартуху пропонує гостям невеликі стакани з крем-сиром, базиліком і помідором. У келихах – біле та червоне вино. У чарки з грубим дном розливають віскі. На крижаній брилі лежать кілограмові шматки лосося й тунця. З них шеф-кухар робитиме тартар.

– Прийшла з друзями і своїм хлопцем Юрієм Кіщенком, – у компанії молодих людей стоїть легкоатлетка 21-річна Юлія Левченко. Вбрана в сірий трикотажний костюм із чорним мереживом. – Не люблю гучного відпочинку. На змаганнях і тренуваннях – буря емоцій, тому хочеться тиші.

О 20:00 на сцені за діджейським пультом з'являється володар титулу "Найсильніша людина світу" 44-річний Василь Вірастюк. У джинсах, білій кофті зі срібними стразами та написом Smet. На голові білий кашкет.

– Васю, не зламай пульт і не провали нашу сцену. Вона нам ще потрібна, – каже ведучий Юрій Горбунов.

Вірастюк надягає навушники і вмикає трек Du Hast німецького гурту Rammstein. На сцену піднімаються дівчата, які зустрічали гостей. Танцюють. Вірастюк повторює їхні рухи. Його знімають на смартфони більшість гостей. Дехто виходить у прямий ефір у соцмережах.

– Так і тримай. Роби рухи легшими, забувай про штангу. Тепер у твоїх руках дівчата і діджейський пульт, – каже Вірастюку Горбунов.

– Під таку музику зазвичай тренуюся. Також слухаю в авто, коли з дружиною подорожуємо, – говорить Василь Вірастюк. – Останнім часом не виходить, бо маємо трьох синів. Наймолодшому 3 роки, він народився 22 квітня – у мій день народження. Напередодні його іменин підемо на вибори. У першому турі ми з дружиною голосували за різних кандидатів.

О 20:30 ведучий оголошує про запуск екрана діагоналлю 9,4 м. За кілька хвилин гості розсідаються на темно-синіх диванах. На сходах розмовляють Василь Вірастюк і метальник молота Олександр Крикун, 51 рік.

– Тиждень тому займався, і як заклинило у ногах, – говорить Вірастюк. – У лікарні зробили рентген, кажуть: "Як ти ходиш? У тебе артроз третьої стадії". Це вже остання. Капець. Болить – не передати. Раніше ставив машину від дому за 15 хвилин ходьби – треба ж рухатися. Потім почав дистанцію скорочувати. Тепер і 200 метрів пройти не можу.

Столичний художник 51-річний Ілля Чичкан тримає коктейль.

– Друзья пригласили, – каже. На ньому спортивний костюм і чорний бірет – головний убір римо-католицького духівництва. – Вот шляпу выгулял. Мне ее привезла подруга-дизайнер Вита Кин. Я ей рассказал о военторге на территории Ватикана. Теперь она туда вхожа. Привозила гетры, которые носят местные гвардейцы. У меня уже есть три пары – от Adidas, Nike и Diadora. В Бога не верю, но институции меня радуют.

До великого екрана підходить олімпійський чемпіон із фристайлу 30-річний Олександр Абраменко. Підносить бутафорський факел і символічно запалює вогонь.

Автор: Агенція PR Batteries
  Український стронгмен Василь Вірастюк грає свій перший у житті діджей-сет
Український стронгмен Василь Вірастюк грає свій перший у житті діджей-сет

Перед екраном ставлять три столики з горщиками. У них – розведений гіпсовий розчин. Гостей-спортсменів викликають зробити зліпки їхніх долонь, зімкнених у замок.

– А це – найстильніший спортсмен, за версією Національного олімпійського комітету, – ведучий В'ячеслав Варда підходить до бронзового призера Олімпійських ігор-2008 зі стрибків у воду Іллі Кваші, 31 рік. Спортсмен закочує рукави білого піджака й чорного гольфа, занурює руки в розчин. За 3 хв. гіпс застигає.

– Одяг мені найчастіше підбирає дружина. Цього вечора також вона старалася, – Кваша обтирає долоні серветкою. – Нечасто буваю на таких подіях. Два місяці тому народилася донька. Часу ні на що не вистачає. Сон віді­йшов на другий план. Але сьогодні з дружиною вирвалися.

Біля барної стійки стоять двоє чоловіків із масивними стаканами.

– За Зеленського голосували чисті "протестанти" – хто проти Порошенка, – каже лисий в окулярах. – Що буде у другому турі – важко прогнозувати. Складне завдання – зібрати голоси тих, які пролетіли. Важко порахувати через фальсифікацію. От у Бойка було від 30 до 50 відсотків вкидів. На сході це найлегше зробити.

Своєї черги на зліпок чекає плавець 40-річний Олег Лісогор.

– У нас є досягнення в музиці, спорті, мистецтві. Але вся увага прикута до політики. Та я свій обов'язок виконав – проголосував, – каже Олег. – У другому турі віддам голос за свого кандидата – Володимира Зеленського. Думав, у першому турі Юлія Володимирівна й Олег Ляшко наберуть більше. Здивував Юрій Бойко. За тиждень до голосування він поїхав до Москви, а отримав 11 відсотків. Як?

Зліпки роблять 18 спортсменів. Форми прикрашатимуть зал спортивної слави у ресторані.

О 22:00 до виходу з ресторану поспішає олімпійська чемпіонка, легкоатлетка 36-річна Наталія Добринська.

– Біжу додому. Чоловік відправляє на літак бізнес-партнерів, із дітьми сидять батьки. Викликали їх на три дні, – поправляє рожевий піджак і білу майку з зображенням зебри.

Наталія у шлюбі вдруге. Перший її чоловік – тренер Дмитро Поляков. Був старший на 18 років, помер 2012-го від саркоми. П'ять років тому вийшла заміж за інвестиційного банкіра, учасника телешоу "Холостяк" Костянтина Євтушенка, 35 років. Мають двох дітей – 4-річного Дарія й Алісу, 2 роки.

– Чоловік сказав: "Хочеш, щоб діти були схожі на няню, то наймай". Відмовилися від таких послуг. Маю хатню робітницю, яка двічі на тиждень прибирає. Їжу готуємо разом, – продовжує Наталія. – Син і донька вже ходять у дитсадок. Тому маю час для себе і справ в Олімпійському комітеті. Головне – правильне планування. Цього мене навчив Костя.

На сцені співає гурт Mozgi. Репер Потап вистрибує в сонячних окулярах і довгій біло-жовтій кофті з власним логотипом. Завершують виступ піснею в електрон­ному стилі зі вставкою репліки мера Києва Віталія Кличка. У січні під час промови у швейцарському Давосі колишній боксер не зміг вимовити англійське слово digitalization.

Зараз ви читаєте новину «"Из военторга в Ватикане подруга привезла гетры. У меня уже есть три пары – от Adidas, Nike и Diadora"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути