четвер, 15 вересня 2011 17:46

Чилійська співачка Каролина Сото знає більше українських слів, ніж Азаров
5

11 вересня, неділя, 15.40. До ялтинського концертного залу "Ювілейний" білим Porsche  приїжджає 64-річна Софія Ротару. Вона у джинсах і чорній футболці, без макіяжу. Червоною доріжкою із сином Русланом заходить у приміщення. На сцені репетирує її сестра Ауріка Ротару з балетом "Євро Па".

Софія Михайлівна підсідає до конкурсанта з Індії 21-річного Нахіла Д'Сузі. Російською каже, що хоче виступати разом із ним. Той нічого не розуміє, лише розводить руками. Ротару гукає працівника сцени, просить його перекласти.

- Когда начну петь, ты будешь играть в зале на гитаре. Ровно через 50 секунд поднимешься на сцену. Сыграешь несколько аккордов и вместе закончим номер.

- Зараз усі старші жінки переключаються на молодих, - пошепки російською коментує хлопець у синіх спортивних штанях із блискучою лисою головою. - Мій друг із такою зустрічається. Мене тут теж одна пожила пєвічка в ресторан запрошувала. Мусив за паркан стрибати.

Включають фонограму. Ротару піднімається на сцену. Тримає мікрофон, але навіть не відкриває рота.

Вместе с ней это с кем? Еще раз такое услышу и ты труп. Понял?

- Чула, що в неї вже давно хворі зв'язки, - перешіптуються яскраво нафарбовані дівчата в коротких спідницях. - За останні 10 років жодної нової пісні не записала. Живе за рахунок старих хітів.

- Ты классно выглядишь, - підбігає до Ротару 46-річна Маша Распутіна. - Даже стыдно с тобой фотографироваться - у меня ни кожи, ни рожи.

Балет Распутіної репетирує танець. Режисер їх зупиняє.

- Не выходите с разных сторон. Все вместе из-за кулис выходите. С нею вместе.

- Вместе с ней это с кем? - Распутіна підходить ближче до режисера.

Той вибачається, що говорив про неї в третій особі.

- Еще раз такое услышу и ты - труп. Понял?

17.05. 12 охоронців перекривають набережну на 100 м обабіч концертного "Ювілейного". Один підходить до бомжа, що дрімає на лавці. Штурхає його.

- Я Софью Михайловну жду, - бомж підводиться. Дістає з кишені піджака люстерко і гребінець. Починає причісувати жирне волосся. - Хочу у нее за своего друга попросить. Он хороший парень, но работы не может найти.

20.04. У залі вздовж проходів виставляють по два ряди додаткових стільців. Починають із півгодинним запізненням. Ведуть концерт Маша Єфросиніна, Максим Галкін та Володимир Зеленський. На сцену виходить володарка гран-прі конкурсу чилійська співачка 26-річна Кароліна Сото. Їй вручили $100 тис.

- Я знаю четыре слова на украинском языке: спасибо, добрый вечер, привет.

- Браво, Каролина. Это больше, чем знает Азаров, - хвалить її Зеленський.

20.37. Із концертного залу разом із балетом вибігає 37-річний Андрій Данилко, що виступає в образі Вєрки Сердючки. Стає на червоній доріжці, роздає автографи. Листівки підписує на спині своєї "мами" - актриси Інни Білоконь - яку нагинає під прямим кутом.

З машини виходить Таїсія Повалій. Проштовхується між фотографами під парканом.

- Без Сердючки тут усі заснули б, вона концерт врятувала. Під її пісню весь зал почав танцювати. Я так гецав, шо аж упрів, - каже кучерявий хлопець у штанях із підтяжками.

20.48. Біля входу до залу стоять три чорних Mercedes'и. Водії чекають на Валерія Леонтьєва, Анну Семенович та Анастасію Стоцьку. Їм починає сигналити водій чорного Bentley, який привіз 34-річну Камалію.

- Ого, на каких тачках хохлы катаются, - каже чоловік у картузі з цигаркою в зубах. - А наши звезды еще на такие не заработали.

Водії відганяють авто на узбіччя, пропускають вперед Bentley. Потім знімають машину на мобільні телефони.

- В Ялту прилетіла літаком разом із чоловіком, - розповідає Камалія російською. - На машині катаємося містом, а вільний час проводимо на яхті. Вчора запросили на вечерю Баскова. Коля знає багато анекдотів і вміє їх розповідати. Кіркорова не запрошували. Мій чоловік недолюблює його після того, як він розповів про бажання мати від мене дітей.

22.34. Зі стилістом іде Катя Лель, 36 років. Розповідає, що вдягла плаття від французького дизайнера Володимира Масередієна за $20 тис. Машина за артисткою не приїжджає. Співачка прямує за огорожу. Відскакує вбік і починає кричати - її ледь не переїхала автівка Сергія Пєнкіна.

Зараз ви читаєте новину «Чилійська співачка Каролина Сото знає більше українських слів, ніж Азаров ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути