середа, 22 червня 2011 15:21

Что вырастет из мальчика, которому в четыре года мама красит губы и веи?
5

Офіціантки в костюмах морячок пригощають коктейлями із соку й коньяку
Відвідувачі роздивляються хлопця­-модель під час показу колекції пляжного одягу
Співак Денис Повалій обіймає свою знайому
Одному з гостей вручають запрошення на яхт­виставку в Монако. Дівчатам, які роздають подарунки, візажисти розмалювали тіла золотою фарбою
Відвідувачів клубу OK BAR під музику розважають дівчата в золотисто­срібній білизні та босоніжках­ботфортах. На сцені вони зображають неземних створінь

У столичному клубі OK BAR на 21.00 запланували початок яхт-вечірки. Приходимо в зазначений час. У закладі порожньо. Біля входу метушаться четверо офіціантів. Перші гості з'являються через півгодини

– Что это за яхт-пати? Где вы в центре Киева яхту видели? – ­цікавиться в офіціантки гість із прорідженою борідкою. – Хотели яхт-пати устроить, надо было мне позавчера позвонить. Мой брат пригнал бы вам яхту из Одессы.

За ним у ресторан заходить 34-річ­ний співак Андрій Кіше з дружиною Оксаною у міні-сукні. Сідають за столик на вулиці під накриттям.

– Вибачте, але це місце вже ­заброньоване. Можемо за­пропонувати вам столик біля виходу, – каже дівчина-­адміністратор.

– Але ми хочемо сидіти тут. Тут свіжо й нам ніхто не заважатиме, – просить Андрій.

– Розумію, але він заброньований. Звільніть його, будь ласка.

Кіше ображається. Бере під руку Оксану й прямує до виходу.

– Ви вже нас покидаєте? – цікавляться організатори вечірки.

Кіше йде не прощаючись.

Кілька дизайнерів показують колекції чоловічого пляжного одягу. Між столиками дефілюють п'ятеро чоловіків-моделей. За руки ведуть хлопчиків по 4–5 років. У них підмальовані тушшю очі, підведені рожевою помадою губи.

– Что вырастет из мальчика, которому в 4 года мама красит губы и веи? – обурено вигукує ­чоловік у білому костюмі, що п'є ­коньяк за крайнім столиком біля вік­на. – Півсвіту об'їздив. Не бачив жодного мужика серед тих, хто став моделлю або танцює в балеті. Ходив у березні у Віденську оперу. Після концерту з дружиною розташувалися в ресторані напроти. Заходять два хлопці з балету, які тільки що виступали. Один сів, у дзеркало дивиться, інший побіг меню просити. Накупляв тому гору тортиків. Цілий вечір ручку гладив. Дружина каже: "Диви, які красавчики". Толку з тієї краси, якщо вони голубі.

– Тихіше, – штовхає його ліктем брюнетка з густо нафарбованими очима.

– Таня, я говорю правду. Цей ­підарастичний шоу-бізнес мене вже дістав.

Пара за барною стійкою довго гортає меню.

– Сонечко, давай у "Віденські булочки" через дорогу забіжимо. Тут щось дуже дорого. Я стільки із собою не взяв, – пропонує дів­чині хлопець.

Підводяться й ідуть до виходу. Чоловік каже по телефону: "Пєтя, не їдь сюди. Тут нічим не пригощають. Під'їжджай опівночі. Анфіса Чехова буде про секс розказувати".

Російська телезірка Анфіса ­Чехова мала вести вечірку. Але її замінює інший ведучий. Він закликає гостей купувати напої та страви. Тому, хто сплатить найбільший рахунок, подарують сертифікат на вечерю на 1000 грн. Найдешевший коктейль у ресторані коштує 50 грн. Бармен ­робить його на основі соку й ­коньяку.

Заброньовані столики залишаються порожніми до 23.00. Ніхто з обіцяних зірок так і не приходить.

– Где Настя Каменских, Онопко, Алеша, Наташа Розин­ская? – знову вигукує чоловік у білому костюмі. – Ну, понимаю Лободу и Лорак. Они хоть детьми обзавелись. А эти дивули что дома сидят? Тут бы подцепили себе по миллионеру. А так одни и одни.

23.20. Ресторан заповнюють маловідомі гості.

– Хто всі ці люди? – перешіптуються фотографи. Коли один починає когось знімати, решта стають у нього за спиною й теж фотографують.

– Как легко стать звездой. Нужно просто прийти на пати, которое проигнорил украинский бомонд, – жартує Денис Повалій, син співачки Таїсії Повалій.

До нього підбігає на голову вища дівчина. Денис обіймає її за талію, опускає руки на стегна.

– Ух, яка ти харошенька!

У червоному капелюсі й сукні, що ледь прикриває стегна, заходить 40-річна Світлана Вольнова. Нігті на руках і ногах пофарбовані яскраво-червоним лаком. Робить широкі кроки, вихляє стегнами. Роззирається довкола, шукає поглядом знайоме обличчя.

– У Свєти все на місці, – каже блондин, закурюючи. – А ти знаєш, що вона не бриє ноги й під руками? Саме такі природні жінки мені подобаються.

Зараз ви читаєте новину «Что вырастет из мальчика, которому в четыре года мама красит губы и веи?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути