середа, 02 вересня 2020 17:51

"Володимир Зеленський ніколи не був чимось новим в українській еліті"

У робочих поїздках до Запоріжжя та Херсона президент України Володимир Зеленський агітував за партію "Слуга народу". Виступав на тлі банерів: "Зе! Місцеві". Повторював слоган, із яким президентська політсила йде на вибори: "Україна – це ти". Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров на зустрічі в Запоріжжі представив кандидата від "слуг" на мера – Віталія Тишечка.

  Віктор Бобиренко, 49 років, політолог
Віктор Бобиренко, 49 років, політолог

Торік Зеленський їздив регіонами і сварив митників, ганяв "чортів" у Борисполі. Зараз так не вийде. Довіра до деяких мерів вища за рейтинг президента в їхніх містах. Не зможе поїхати до Харкова й позорити Кернеса, коли в того підтримка 55 процентів.

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ — продукт політтехнологів. Нищив попередників – що корумповані, непрозорі. А сам таким став. Використовує старі схеми. Їздить не на велосипеді, а з ескортом, мешкає на державній дачі. По духу він НІКОЛИ НЕ БУВ ЧИМОСЬ НОВИМ в українській еліті.

Не стали такими і "Слуги народу". Їх перекуповують групи на догоду олігархам. Соціальний ліфт не спрацював.

Представляючи місцеві команди партії, президент бере на себе відповідальність за їхні зашквари в майбутньому. Торік так було перед парламентськими виборами. Тепер через це щомісяця втрачає 2–3 відсотки рейтингу. Він у цуцвангу – будь-який хід погіршує ситуацію. Бо сам заявив, що відповідальний за все.

На рештках його популярності "слуги" візьмуть відсотки на півдні, У центрі та на сході. Але ЇХНІ МЕРИ НЕ ПРОЙДУТЬ. Намагатимуться створити коаліції та дружити з міськими головами. Вимагатимуть посад. Будуть такі, хто залізе в бюджет. ЗАШКВАРЯТЬСЯ. НЕМИНУЧЕ

Зараз ви читаєте новину «"Володимир Зеленський ніколи не був чимось новим в українській еліті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути