Ексклюзиви
середа, 18 квітня 2018 12:56

У кремовому десерті знайшли людський палець

10 дивних знахідок у їжі

21-річна Карина Ганенко з Мелітополя Запорізької області 24 березня знайшла в морській капусті недопалок. Був обмальований ієрогліфами.

"Капусту купила в "Сільпо". Давно не їла, захотілося. Коли лишалась половина, побачила недопалок", – написала у Facebook.

Із Кариною зв'язалась адміністрація торгової мережі. Вибачились і подарували кошик із пляшкою вина, паскою й шоколадним зайцем

1. 26-річна Анна Шевченко з Вишгорода під Києвом у лютому 2018-го знайшла в чорносливі шматок леза. Придбала сухофрукти в узбецькій крамниці на ринку.

– Сливу дивом не з'їла. Лезо випало, коли мила фрукти в раковині, – каже Анна.

2. У грудні 2010-го сержант армії США 37-річний Кларк Варфоломій проколов язика голкою, що була в гамбургері. Придбав його у Burger King на Гаваях. Невдовзі чоловіка госпіталізували через болі в шлунку. Лікарі виявили ще одну голку в тонкій кишці.

Кларк подав на Burger King до суду. Опублікував скаргу на уряд і армію, бо фастфуд на території військової бази належить гавайському відділенню сухопутних військ США.

Кожна зі сторін відкидали звинувачення. Зрештою чоловік отримав від ресторану $50 тис. грошової компенсації.

Автор: tagilka.ru
  Мешканка міста Нижній Тагіл у Свердловській області Росії Лариса Генова в місцевому продуктовому магазині купила пиріжок із рибною начинкою в липні 2015 року. Пригостила ним онука. У страві хлопчик знайшов металеву стружку майже три сантиметри завдовжки. Жінка звернулась із скаргою до Росспоживнагляду. В магазині провели перевірку, кількох працівників закладу звільнили
Мешканка міста Нижній Тагіл у Свердловській області Росії Лариса Генова в місцевому продуктовому магазині купила пиріжок із рибною начинкою в липні 2015 року. Пригостила ним онука. У страві хлопчик знайшов металеву стружку майже три сантиметри завдовжки. Жінка звернулась із скаргою до Росспоживнагляду. В магазині провели перевірку, кількох працівників закладу звільнили

3. Американка 32-річна Емма Швайгер 2009-го в пачці чипсів Сlancy's натрапила на мобільний телефон Nokia. Він не працював. Жінка написала скаргу на виробника. Всю партію чипсів вилучили. Представники компанії вибачились перед Еммою й запропонували їй безкоштовний мішок чипсів. Вона відмовилася.

– Радію, що телефон попався в їжі, яку не треба розігрівати, – каже Емма Швайгер.

4. 54-річний Фред Денегрі із США 2009 року купив банку Pepsi. Коли відкрив її, відчув запах гнилі. У напої була дохла жаба, що розкладалася. Чоловік написав скаргу на компанію. Відповіді не отримав.

5. Німець 59-річний Аксель Санц-Клаус під час відпочинку в Нью-Йорку 2009 року в закусочній замовив філе-міньйон. У страві був використаний жіночий тампон.

– Я жував його і майже проковтнув. Це огидно, – сказав Санц-Клаус.

Йому стало зле, викликали "швидку". Працівники готелю провели внутрішнє розслідування. Результатів і суму компенсації не розголошували.

6. Американка Дебра Рогоф, 39 років, у пачці крекерів Enny's побачила $10 тис. у грудні 2008-го. Гроші лежали в конверті. Жінка звернулася до поліції, щоб знайшли власника. Виявилося, напередодні до магазину заходила засмучена літня жінка. Свої заощадження поклала в коробку з-під крекерів і випадково лишила її на прилавку. Працівники поставили печиво на місце, нічого не помітивши. Гроші повернули власниці.

Дебрі Рогоф жінка не віддячила, від коментарів утрималася.

7. 12-сантиметровий зубчастий ніж у сендвічі виявив 27-річний Джон Агнесіні з Нью-Йорка 2008-го. Придбав його в мережі закусочних Subway, куди зайшов на обід.

– Устиг кілька разів укусити, коли відчув щось тверде в нижній булочці. Перевернув сендвіч і побачив ніж. Міг порізати язика, – згадує Джон.

Вимагав $1 млн відшкодування. Отримав – $20 тис.

8. У березні 2005-го 21-річний Клеренс Стоуерс із США знайшов у замороженому кремовому десерті Kohl's людський палець. Перш ніж зрозумів, що це не цукерка, з'їв із нього все морозиво.

Працівник пекарні 23-річний Брендон Фізер втратив фалангу під час виробництва.

Стоуерс через суд домігся відшкодування збитків за психологічну травму – $8,5 тис. Держслужбовці тимчасово закрили виробничий цех закладу. Провели дезінфекцію кулінарного обладнання.

9. Американка 25-річна Олівія Чейнз 2004-го купила хот-дог у кафе Costco. У ньому знайшла кулю 9 мм. За кілька годин звернулась у лікарню з болями в шлунку. Під час обстеження виявили ще одну кулю, яку вона проковтнула.

Представники мережі Costco обмежилися висловленням співчуття жінці.

10. Лейла Султан, 48 років, із США у ресторані McCormick & Schmidt's замовила суп із морепродуктами – клем-чаудер. Було це 2002-го. Його принесли холодним. Жінка попросила офіціантку розігріти страву. Куштуючи, відчула, як попалось щось неїстівне. Виплюнула. То був нерозгорнутий презерватив.

Лейла Султан виграла суд. Суму відшкодування не називають.

Зараз ви читаєте новину «У кремовому десерті знайшли людський палець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути