Ексклюзиви
середа, 29 грудня 2010 19:58

Щведка побралась із берлінською стіною, а британець з ялинкою

Автор: малюнок: Анна Іванова
 

7 нестандартних шлюбів

1. 22 грудня 2010 року 47-річний Енді Парк з британського графства Уілтшир запросив друзів на своє весілля з різдвяною ялинкою. Церемонія відбулась в останні дні року. Розповів, що любить це дерево більш за все на світі. Купив обручку, але поки не знає, на яку гілку вдягне її. Священика, який би погодився провести обряд, досі не знайшов.

2. У травні 2010 року 39-річний Уве Мітцшерліх із Дрездена одружився на власній кішці Сесілії. Працює водієм на пошті. Не хотів, аби хвора на астму 15-річна тварина померла незаміжньою. Пару вінчала знайома нареченого. Взяла за це 260 євро. За свідка був Ерік, брат-близнюк Уве. Під час церемонії наречений розплакався. Сесілія муркотіла.

3. У березні 2009 28-річний японець Лі Джин-Гю одружився на подушці з зображенням улюбленого персонажа аніме - Фейт Тестароси з мульфільму "Чаклунка Рірікару Наноха". Для подушки підібрав сукню, на весільну церемонію запросив священика. Відколи побралися, носить її скрізь із собою. У ресторанах обирає столик на двох, замовляє дві страви.

4. Торік у 6-місячного немовляти Сангули з індійського села Патрапур у штаті Орісса виріс перший зуб. За індійськими віруваннями, це погана прикмета, яка означає смерть від тигра. Уникнути її можна лише одруживши дитину з твариною. Нареченою Сангули став собака на прізвисько Калоті. Для церемонії його прикрасили срібними кільцями та ланцюжком. Посаг пса - глиняний горщик - принесли місцеві жителі. За словами батька, шлюб із твариною не завадить одружити дорослого сина з жінкою.

5. 30-річному індійцю Нанді Мунді з села Бомару, штат Джаркханд, наснилася богиня гори. Попросила на ній одружитися, аби бойовики-маоїсти припинили набіги на селян. У грудні 2007-го Мунді прийшов до гори у весільному вбранні. Із ним були більше ста друзів. Місцевий жрець провів шлюбний обряд. У Нанді є дружина і двоє дітей.

6. 49-річний англієць Том Сіссон з Менсфілду, графство Ноттінгемшир, щодня впродовж чотирьох років відвідував місцеву пивницю Railway Inn. Якось дружина сказала йому: якщо проводить більше часу в барі, ніж удома, нехай із ним одружується. У лютому 2001-го Том запропонував улюбленому закладу руку і серце. Господар не заперечував. Церемонію провів місцевий священик. На весіллі були присутні дві вівчарки, які охороняли установу.

7. 1979-го в присутності друзів і знайомих 54-річна шведка Ейя-Ріітта побралася з Берлінською стіною. Розповіла, що закохалася в мур іще в дитинстві, коли побачила його по телевізору. Збирала знімки й гроші на поїздку до Берліну. Змінила прізвище на Берлінер-Мауер. Зізналася, що незаймана - зберігала вірність обранцеві. Після падіння стіни 1989-го до Німеччини більше не приїжджала. Казала, що німці безжально скалічили її чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Щведка побралась із берлінською стіною, а британець з ялинкою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути