Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 16:36

Семеро тварин, які ведуть блоґи на Twitter'і
7

1. Наприкінці березня з Бронкського зоопарку в Нью-Йорку втекла єгипетська кобра. Доки змію розшукували, у Twitter'і з'явився її блог - bronxzooscobra. У ньому невідомі від імені кобри розповідали про її мандрівку містом. Ось вона біля піцерії, у Музеї природної історії. Каже, що повзе Волл-Стріт, дуже змерзла і хоче їсти - цікавиться, де знайти вегетаріанський ресторан. За натхнення на втечу дякує персонажам із мультфільму "Мадагаскар". Утікачку знайшли через шість днів у темному закутку зали рептилій. Блог і досі поповнюють записами. На нього заходять понад 240 тис. читачів.

2. Кота Сокінґтона чи Сокса - від англійського socks, шкарпетки - американський історик Джейсон Скотт підібрав на вулиці. Живуть у місті Волхем, штат Массачусетс. Із 2007-го Джейсон веде від імені улюбленця блог на Twitter'і - sockington. 4 квітня пише: "У тебе є рука, а в мене дуже свербить за вухом. Думаю, ми обидва розуміємо, до чого це веде". За два роки назбиралося понад 10 тисяч читачів. Зараз їх майже півтора мільйона. Джейсону пропонували продавати футболки із зображенням Сокса, та чоловік відмовився. Пояснив, що від багатства кіт споганиться. Збирається від його імені написати книжку.

3. Кошеня Флаффі - fluffythecat - авторизувалося у Twitter'і в березні 2009-го. Усі його повідомлення містять лише одне слово - "няв". Більш як за два роки кошеня пронявкало 215 разів. Флаффі читають понад14,5 тис. користувачів.

4. Гусак Афлак талісман американської страхової компанії Aflac у штаті Джорджія знімається в рекламних роликах, позує для фото, веде блог під ніком aflacduck. В одному з постів пише: "Жахливо граю в покер. Мабуть, тому, що змушений грати у відкриту - не маю пальців". Або: "Будь-ласка, не стискайте гусей. Ми НЕ вищимо." Блоґ Афлака налічує майже 10 тис. читачів.

5. Рибка Еріки -ericasfish - у Twitter'і з грудня 2008-го. Про себе пише: "Я рибка Еріки. Еріка - людина. Я - рибка". Ненавидить котів, спостерігає за життям людей з акваріуму. Серед перших повідомлень: "Людина поцікавилася вголос, чому мої какавельки рожеві. Рожеві на вході - рожеві на виході. Нетяма". В останніх записах: "Кіт п'є з унітаза та не любить Пруста. От дурень". Блог читають понад 7800 людей.

6. Папуга Руді з міста Арлінгтон, штат Вірджинія, у своєму блозі rudytheparrot розповідає про те, як купається, їсть і гидить. Торік 6 вересня написав: "Дякую, що налили собі склянку води. Тепер я знову можу скупатися". Повідомлення за 3 серпня минулого року: "Вдячний за те, що дав скуштувати свою їжу, адже мені треба їсти саме з твоєї тарілки". Не справляє нужду в клітці, бо вважає її священною. За блогом стежать понад 3600 читачів.

7. 4-річний кролик Баді з міста Ралі, штат Північна Кароліна, США у своєму блозі buddyrabbit написав понад 16 тис. повідомлень. Розповідає, що живе з двома татами, які врятували його. Дуже любить сім'ю. Повідомлення за минулий тиждень: "Допомагав татові ремонтувати комп'ютер. Ховав гвинтики"; "Весь день провів із людьми. Вони так потребують уваги"; "Як добре бути вдома". Дивиться телешоу "Американський ідол", захоплюється ботанікою. Блог Баді переглядають 2350 користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Семеро тварин, які ведуть блоґи на Twitter'і». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути