вівторок, 17 січня 2012 16:35

"Ну, привіт, карлику!" - Неопубліковані звернення громадян на сайті Путіна

Автор: ФОТО: PUTIN4_RBCDAILY.RU
  Із грудня 2001 року Володимир Путін 10 разів говорив по телевізору з народом: шість – на посаді президента та чотири як прем’єр­міністр Росії. Останній прямий ефір 15 грудня 2011­го тривав найдовше – 4 години і 33 хвилини. За цей час Путін – уперше як кандидат у президенти – відповів на 88 запитань
Із грудня 2001 року Володимир Путін 10 разів говорив по телевізору з народом: шість – на посаді президента та чотири як прем’єр­міністр Росії. Останній прямий ефір 15 грудня 2011­го тривав найдовше – 4 години і 33 хвилини. За цей час Путін – уперше як кандидат у президенти – відповів на 88 запитань

На сайті кандидата у президенти Росії Володимира Путіна з'явився розділ із пропозиціями громадян. Виборці можуть надсилати свої звернення прем'єр-міністрові через спеціальну форму на сайті. Опція одразу стала популярною, щодня надходять понад тисячу повідомлень.
Багато з них не публікували. з перших двох тисяч цензуру пройшли близько сотні. Та кожне повідомлення має номер – увівши його в рядок адреси, можна побачити текст. Наводимо звернення, які так і не побачив Володимир Путін

Ідіть із політики, будь ласка. Зрозуміло, що влада – це наркотик, але то буде гідний ­вчинок.

Наполегливо раджу вам зняти свою кандидатуру з президентських виборів. Цей крок із вашого боку буде найкорисніший із того, що ви можете зробити для Росії. Аргумент один – ваше управління країною не дозволяє їй розвиватися, а лише забезпечує стабільність корупційного ­застою.

Давайте по­хорошому: ви відмовляєтеся від участі у виборах і просите політичного притулку в Сербії. А ми як ­новий уряд Російської Федерації, не переслідуватимемо вас.

Аби сценарій розвитку країни був польський, а не румунський, – пропоную вам залишити велику політику й зосередитися на професорській діяльності.

Ваша система дістала всіх.

Учиніть по­-чоловічому. Ви стараєтеся показати себе дуже крутим, вольовим. При цьому робите те, чого не повинні й не вмієте, – наприклад, сідаєте в кабіну пожежного літака, тому заважаєте гасити лісові пожежі. З'явилася можливість для реального кроку. Ідіть, Володимире Володимировичу, рушничком доріжка.

Іди, я вже стомився. Ти ж не виконав жодної обіцянки з 2000-­го.

Доброго дня. Хочу попросити відмовитися від боротьби за президентське крісло. Ми втомилися від вас. 12 років ви за кермом управління країною. Годі. Все, що могли зробити хорошого, – зробили. Звільніть місце для нових людей та нових ідей. Іще одного вашого президентського терміну країна не переживе.

Мені стало соромно жити в цій країні, я не хочу виховувати тут дітей. Нехай ви та ваша банда залишать її.

ВВП, не треба змагатися з Брежнєвим, закінчуй цей ­пафос.

Володимире Володимировичу, в наш час воєн та конфліктів Росії як ніколи потрібна жорстка й міцна рука. Бекання й мекання усіляких так званих "демократів­-лібералів" рознесуть нашу країну на дрібні шматочки. На майбутніх виборах обов'язково голосуватиму за вас і намагатимуся загітувати своїх рідних та близьких.

Доброго дня! Чому моє попереднє повідомлення не відобразилося?

Володимире Володимировичу, нащо ж так багато красти?

Шановний Володимире Володимировичу! Я – оперний співак С. Кулаков. Але на мій талант немає попиту, зараз працюю у філармонії, проблеми досі не вирішені. Я хочу співати, але мені заборонили. Що робити, вже не знаю. При зустрічі з вами можу розповісти, що мені потрібно. Не хочу закопати драматичний талант у землю. Я голосував за вас. Я – за велику Росію. Чекаю відповіді.

Якщо ви не зможете в березні перемогти, країна увійде в штопор. Щиро бажаю вам упоратися з тією чорною мерзотою, яка намагається дестабілізувати нашу Батьківщину. Мені 52 роки і я пам'ятаю 1990-ті. Краще взяти в руки автомат Калашникова й партизанити, ніж знову опинитися в тому пеклі. Бажаю вам перемоги!

Володимире Володимировичу, вам треба більше молодих та чесних людей в оточенні. Здається, дехто з ваших підлеглих забув, що таке честь, правда і любов до Батьківщини.

Шановний прем'єр! 99,99 відсотка, що ви не прочитаєте цього повідомлення, але все ж таки: скільки можна заявляти про середню зарплатню 20,25 тисячі? Я працюю в Россільгоспнагляді, й у мене середня зар­плата від 8 до 15 тисяч рублів.

Ну, привіт, карлику!

Шановний ВВ! Довкола крадії та хами! Повна безкарність! Ніхто ні за що не відповідає! Бардак у всьому! Тримайтеся!

У маленьких населених пунктах немає можливості організовувати культурні заходи із залученням професійних артистів та колективів хоча б середнього рівня. Індустрія дозвілля працює на великі міста. Тут потрібна політична воля, інакше молодь і далі деградуватиме. Якщо молода людина не почуватиметься сучасною, про модернізацію не буде й мови.

Володимире Володимировичу, сподіваюся, ви не відмовитеся від дебатів із опонентами?

Поверніть зимовий час. Завели­ка різниця з Європою ­тепер – і як дивитись їхній футбол?

Володимире ­Володимировичу, я все свідоме життя працював, просто працював – нафто­провідних труб змонтував дуже багато. Ними й зараз тече "чорне золото", і це величезні багатства. Але дивно, що пенсія моя при цьому становить 10,5 тисячі рублів, а комусь через ці труби щохвилини в кишеню падає така ж сума. За що? Якщо ви чесна й порядна людина, скажіть: у чому причина?

Шановний ВВП, я розумію ваші прагнення й підтримую вашу любов до Росії. Я – патріот, і тому я в армії. Та не за себе прошу, а за 82­річну бабусю й 53­річну маму, які живуть у бараках. Вони ходять у туалет на кухні у відро, тому що в туалетах на вулиці ніхто не прибирає. Воду носять із колонки за 200 метрів від будинку, у мами вона смердить відходами. І нікому нічого не треба – кому хочеться копирсатися в лайні. Наша адреса – Забайкальський край, Чита, вулиця Червоної зірки, будинок 40 (бабуся – ветеран, трудівник тилу). Я й сам без житла, хоча в армії 14 років, командир. Але не скаржуся і голосую за вас усе одно. Успіху!

Дорогий Володимире Путін! Хочу мотоцикл.

Шановний Володимире Володимировичу! 9 січня Д.А. Медведєв оголосив 2012­-й роком російської історії. Я написав президенту Татарстану листа, що інформагентство "Татар­­інформ" хтозна­-чому пропагує іноземну історію, а не рідних героїв та наші досягнення. 3 вересня тут відзначили день народження бюстгальтера (у США). 23 вересня – жуйки (у США), 4 листопада – касового апарата (у США), 19 листопада – лінолеуму (в Британії). Я показав, які значущі події з історії Татарстану проігнорували. І другого шансу після цього року в нас може не бути. Тому я переживаю, що до цього листа поставляться без належної уваги.

 

Зараз ви читаєте новину «"Ну, привіт, карлику!" - Неопубліковані звернення громадян на сайті Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути