четвер, 13 січня 2011 14:17

Наші багатії заказують в іноземних ресторанах як не жаб у шоколаді, то морозиво в томатній пасті. Платять за це море грошей, а потім випльовують під стіл.

Баба прочитала на обкладинці журналу, що у селян забиратимуть паспорти. Проплакала півдня. Казала, що й хати позабирають, і з села не випускатимуть. Ледве заспокоїли.

Олег МАЦУРА, 32 роки, Харківська область

Дуже зворушлива фотографія породіллі. Але такі жахливі чорні зуби! Кажуть, що  мамину красу забирає дівчинка. Хочу дочку, але й гарні зуби - теж. Може, не завжди жінки платять емаллю на зубах за материнство?

Ірина, 23 роки, Іллінці Вінницької області

Розчарувався, коли прочитав, як може сформувати команду новий-старий тренер "Динамо" Юрій Сьомін. Зважаючи на нинішню ситуацію в клубі, хотілося б бачити нових гравців. Таких як Коноплянка з "Дніпра", Федецький із Худоб'яком із "Карпат". При нинішньому складі прогрес малоймовірний.

Сергій ГЕРАСИМЧУК, 28 років, Вінниця

Я одружився у 28 років на тендітній дівчині, яка в дитинстві була балериною. Прожили з нею вісім років, два роки тому розлучилися. Моя балерина з 50 кілограмів потовстішала до 88. На запитання, чому з собою нічого не робить, відповідала: "Навіщо? Я ж уже заміжня".

Валерій НОСОВ, Вінниця 39 років

Моя однокласниця Юля навчилася читати у 3 роки. У першому класі торохтіла більше ста слів на хвилину. Її мати не могла нарадуватися: "От яка моя дитина - і розумна, і талановита..." Через пару років з'ясувалося, що вона нічого з прочитаного не запам'ятовує. Оповідання їй переказували по кілька разів, аби хоч щось второпала. Зараз працює вчителькою у сільській школі. Викладає англійську. Діти кажуть, на уроках обговорюють дискотеки і серіали.

Дарина БАТРАК, 24 роки, Полтава

Про Лазоришинця справді знає все Закарпаття. У знайомої народилася дитина без однієї камери серця - кров качалася в легені. В Ужгороді на неї махнули рукою, відправили помирати додому. Подруга поїхала до Києва, знайшла його там. Дитину оперували кілька годин. Зараз малій 8 років, усе нормально.

Жанна, 34 роки, Свалява Закарпатської області

У 6 років мені вирізали апендикс. Батьків навіть у відділення не пускали, оперували вночі, мама з татом поїхали додому. Зранку мама хотіла віддячити хірургу, але не знайшла його. Кілька днів не могла застати на зміні. Потім випадково зустріла в трамваї, витягла 80 рублів і сунула йому. А так би і не заплатила. Ніхто тоді за операцію грошей не вимагав.

Олександра, 28 років, Львів

Прочитала про 1990-ті - наче в молодість свою повернулася. Пам'ятаю ті начесані гривки, кучеряве волосся. Як ішли на танці до місцевого клубу: модно було, що вища зачіска і темніший макіяж. Тоді ще з'явилися перші двокасетні польські магнітофони "Інтернешнл". Хто їх мав, вважали крутим. Прочитала, що нас чекає 2020-го - і страшно стало. Все віртуальне: інтернет-музика, комп'ютерні фільми, чоловіки на каблуках. Для мого покоління - тим, хто матиме за 50, це буде шок.

Мар'яна ЧОРНА, 40 років, Стрий Львівської області

Передивлялися з донькою мої фото з молодості. Вона реготала з кожної зачіски. Не розуміє, що колись це було модно - дрібна хімія, сині тіні. Мені зараз теж смішно з її вискубаної голови. Здивувалася, коли знайшла фото, де я в пальто із широчезними плечима. Купила його по дуже великому блату. Зі спини можна було подумати, що то якийсь грузин.

Ірина Павлівна, 58 років, Київ

Читала, як іспанський повар вчить їсти качку з карамельками, а по телевізору якраз показували, як українці ховають сало на митниці. Хіба наші люди можуть їсти оту несумісну їжу? Наші багатії заказують в іноземних ресторанах як не жаб у шоколаді, то морозиво в томатній пасті. Платять за це море грошей, а потім випльовують під стіл.

Людмила САВЧУК, 42 роки, Немирівський район Вінницької області

Зараз ви читаєте новину «Наші багатії заказують в іноземних ресторанах як не жаб у шоколаді, то морозиво в томатній пасті. Платять за це море грошей, а потім випльовують під стіл.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути