Ексклюзиви
четвер, 26 серпня 2010 10:44

Нас разів зо п'ять питали, як живемо в такій екології й досі не потруїлися.

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися в попередніх випусках тижневого журналу \"Країна\"

Не хотілося б, аби іноземці постійно говорили про Чорнобиль. Кілька років тому були з чоловіком у Франції. Нас разів зо п'ять питали, як живемо в такій екології й досі не потруїлися.

Марина, 28 років, економіст, Київ

Перестав ходити на міський пляж, бо там постійно їдять. Пиво з чіпсами ще можна пережити. Але ж приносять каструлі з голубцями, котлети. У липні якесь подружжя над головою зелений борщ із банки їли. Тепер їжджу в Пущу-Водицю на озеро.

Олег, 32 роки, Київ

Ярославові Мудрому мало симпатизую відтоді, як Табачник зробив із нього найвидатнішого українця. Перестаньте друкувати його так зване зображення у виконанні антрополога Герасимова. Усі наші перші князі носили вуса й оселедці, ніколи - бороди. А це зображення якогось козлобородого росіянина з Тамбовської глибинки.

Людмила Пилипівна, 72 роки

Хто бачив зблизька полтавський пам'ятник галушкам, знає: на себе там схожі лише миска й ложка. Самі галушки - якісь гранітні кавелики. Туристи не одразу розуміють, що то за пам'ятник. У нас є ще й алея гоголівських героїв. Там і Гоголь невідомо на кого схожий.

Ірина КОМПАНІЙСЬКА, 38 років, бухгалтер, Полтава

Моя донька Ірина зі школи  зустрічалася з сусідом Ігорем. Він жив поверхом вище. Старший від неї на три роки, красень. У школі був \"круглим\" відмінником. Закінчив економічний факультет. Ірина теж в університет поступила, на філологію. Як вони любилися! Одне без одного дня прожити не могли. Якось Ірина поїхала в гості до однокурсниці.  Познайомилася там з Андрієм, прикордонником. Увечері привіз її додому на дорогій іномарці. Ірина почала з ним зустрічатися, Ігоря залишила. Андрій зовсім не рівня Ігорю - куций, грубий, лице нагле. Як я просила Іринку, щоб не псувала собі судьбу. Не слухала. Казала: з Ігорем буду у вічній економії жити, а Андрій - при грошах. Вийшла заміж за прикордонника. Але життя з ним нема - зраджує їй, хамить. Ігор теж одружився. Влаштувався директором на автозаправці. Купив особняк поблизу Львова. Бачу, як він біля своєї жінки ходить, - серце крається. У всьому себе виню. Доньку сама ростила, без чоловіка. Якби вона не в нужді росла, на гроші не повелася б.

Оксана Петрівна, 55 років, Львів

Троюрідна сестра Тетяна виходила заміж за гарного хлопця. Гуляли три дні, було 200 гостей. За кілька місяців подала на розлучення - завагітніла від іншого. Дочекалася батька дитини з армії й вийшла за нього. Декілька років прожили й теж розлучилися - чоловік почав пити. Тепер заміжня за третім.

Анастасія, 21 рік, Пирятин Полтавської області

Ми з рідною сестрою вийшли заміж по зальоту. Вона зустрічалася з Олегом. А потім познайомила мене з його братом Славіком. Ми перші й одружилися. Тепер в обох діти, все в любові.

Ольга, Полтава

Минулого тижня були на весіллі в друзів. Купа гостей, тамада, конкурси. Під вечір молода напилася й розплакалася: \"Навіщо ми цей цирк улаштували, стільки грошей витратили\". Свекруха почула, образилася й теж розплакалася. До кінця вечора втішали обох.

Ганна, 23 роки, Вишневе Київської області

Зараз ви читаєте новину «Нас разів зо п'ять питали, як живемо в такій екології й досі не потруїлися.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути