середа, 08 листопада 2017 18:39

Лобода - це колективний ідіот

  Олексій КОВЖУН, 52 роки, медіа-експерт
Олексій КОВЖУН, 52 роки, медіа-експерт

Українська співачка 35-річна Світлана Лобода під час гастролей у РФ заявила, що не бачить різниці між Україною та Росією. "Мы все славяне и все одной крови", – сказала вона в інтерв'ю газеті "Комсомольская правда". У листопаді Лобода продовжить виступати в РФ та візьме участь у концерті "Золотой граммофон" – у Кремлівському палаці

ЛОБОДА – ЦЕ КОЛЕКТИВНИЙ ІДІОТ. У неї є менеджер, продюсер, стиліст. І ніхто їй не сказав: "Свєта, зупинись". Це зрозуміло, бо основну касу вона робить у Росії. Але приємно, що тепер у неї будуть проблеми з гастролями в Україні.

Бачимо м'яке вербування. Невипадково: щойно з'являється популярний гурт "Грибы" чи ультрамодна співачка Луна – й одразу в них насичений гастрольний графік у Росії. Їм там прямо не говорять: "Скажи, що треба, а то тебе вишлють із країни". Але до подібних заяв підштовхують. Є якийсь відділ ФСБ, який уміє добре робити оцю "м'яку силу". Виглядає це як спецоперація – засипати грошенятами, приголубити й підштовхнути до потрібних заяв.

Це трішки граната нам під двері. Мовляв, за шмат гнилої ковбаси кожного з вас можна заманити в подібну історію. Але заява більше розрахована на російську публіку. Тамтешній молоді кажуть: "Усе нормально, правда на нашому боці. Там просто є купка "бандерівців", які мутять воду і ведуть громадянську війну. Тому танцюйте далі"

Зараз ви читаєте новину «Лобода - це колективний ідіот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути