середа, 14 березня 2012 18:00

Ініціативи Януковича спровокують масштабну інфляцію, яка зжере виплати за місяць

 

Президент Віктор Янукович виступив із масштабними соціальними ініціативами. Він пообіцяв підвищити пенсії та мінімальну зарплату, вкладникам Ощадбанку СРСР виплатити по тисячі гривень. Президент запевняє, що ці починання ґрунтуються на стабільному зростанні економіки. Одним із шляхів наповнення бюджету глава держави називає запровадження податку на розкіш

Ксенія ЛЯПІНА, 47 років, народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона":

- Ініціативи Януковича нічим не відрізняються від ініціатив Ющенка 2007 року, окрім повернення вкладів Ощадбанку СРСР авторства Тимошенко. Тоді в України були високі темпи зростання, тому ініціативи виглядали більш-менш реалістично. На яке зростання спирається Янукович сьогодні, я не розумію. Міжнародні агентства дають Україні рейтинг, близький до Греції. Ми постійно намагаємося отримати гроші від МВФ. Джерел додаткових коштів нема.

Янукович діє за старою перевіреною схемою: дай людям хоч трошки перед виборами - і вони проголосують за тебе. ЦІ ІНІЦІАТИВИ - звичайний підкуп виборців. Вони СПРОВОКУЮТЬ МАСШТАБНУ ІНФЛЯЦІЮ, ЯКА ЗЖЕРЕ ВИПЛАТИ ЗА МІСЯЦЬ. А потім Азаров бігатиме й кричатиме: "Де Інспекція контролю за цінами?" А нема чого кричати, бо інфляція - це прямий наслідок тих дій, які вони планують.

Щодо податку на розкіш, то не варто навіть рипатися. Усі кошти наших олігархів в офшорі на Кіпрі. Чи візьміть чиновників. Їхні маєтки оформлені на двоюрідних бабусь, ветеранів Великої вітчизняної війни, які мають пільги. Чи ви хочете сказати, що в Україні хтось володіє яхтами? Юридично - ні. Всі яхти закріплені за іноземними фірмами й приписані до тамтешніх портів, а в Україні перебувають тимчасово. Ви не стягнете з їхніх власників ні копійки. Те саме стосується літаків. В Україні все глибоко корумповано й приховано, а ПОДАТОК НА РОЗКІШ МОЖЛИВИЙ ЛИШЕ ТАМ, ДЕ ВСЮ ВЛАСНІСТЬ ФІКСУЮТЬ У ОФІЦІЙНИХ РЕЄСТРАХ.

Виплати за вкладами Ощадбанку СРСР сподіваються не віддавати готівкою на руки, а залишити на депозитних рахунках. Шукають, яким чином зробити вигляд, що зобов'язання виконані, а насправді - ні. Якщо людина одразу не зможе зняти гроші з рахунку, то це - чистої води махінація і обдурювання. Наш громадянин добре розуміє, коли гроші у нього в кишені, а коли - поза нею. Тому ПОПУЛЯРНОСТІ ЯНУКОВИЧУ ЦЯ МАХІНАЦІЯ НЕ ДОДАСТЬ.

Зараз ви читаєте новину «Ініціативи Януковича спровокують масштабну інфляцію, яка зжере виплати за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути