четвер, 07 квітня 2011 13:49

ДОБРЕ, ЩО Є ПРО ЩО ГОВОРИТИ В НОВИНАХ - ФУКУСІМА, ЛІВІЯ, ТУНІС. А ДЕ Ж УКРАЇНА?

1 квітня президент Віктор Янукович призначив Марину Ставнійчук заступником глави своєї Адміністрації. Вона - член Європейської комісії "За демократію через право" або так званої Венеціанської. Займатиметься вдосконаленням Конституції та виборчого законодавства. 2007-2010-го була заступником голови Секретаріату президента Віктора Ющенка

Вадим Карасьов, 54 роки, політолог:

Влада у постмодерному суспільстві складається з таких елементів: аналітичний, медійний, експертний, громадський. Ставнійчук приходить у медійний - налагоджувати діалог з європейським правом. Але всіх проблем комунікації такі косметичні зміни не вирішують.

Так само призначення прес-секретаря не зняло проблемності комунікації влади і суспільства через медіа. ДОБРЕ, ЩО Є ПРО ЩО ГОВОРИТИ В НОВИНАХ - ФУКУСІМА, ЛІВІЯ, ТУНІС. А ДЕ Ж УКРАЇНА? ДЕ УРЯД, ЯКИЙ НЕ ВІДЧУВАЄ ПІДЗВІТНОСТІ НІ ПЕРЕД ВЕРХОВНОЮ РАДОЮ, НІ ПЕРЕД ЕКСПЕРТНИМ СЕРЕДОВИЩЕМ, НІ ПЕРЕД ПРОСТИМИ ЛЮДЬМИ? Ми не бачимо в новинах, у якому стані влада. Із чого президенту зробити висновок: міняти йому главу уряду чи ні?

Янукович повинен чути всі елементи влади. У Сполучених Штатах наймають аналітичну фірму, та подає висновки щодо певної проблеми - і влада зважується на  політичний вибір. У нас же наймають Інститут стратегічних досліджень - фактичних державних чиновників - і думають, що ті під адміністративним тиском зроблять потрібний висновок.

Зараз ви читаєте новину «ДОБРЕ, ЩО Є ПРО ЩО ГОВОРИТИ В НОВИНАХ - ФУКУСІМА, ЛІВІЯ, ТУНІС. А ДЕ Ж УКРАЇНА?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути