Ексклюзиви
середа, 29 грудня 2010 19:48

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Категорично не згоден із думкою, що Тимошенко може реально вплинути на подальшу долю України. Україна пережила таких політиків - крикунів, що б'ють себе в груди. Чи Україна стане Білоруссю? Ніколи, надто добре ми відчули ціну свободи. Принаймні, у нас ніхто вже не буде молитись на ідола, як половина білорусів на бацьку.

Микола МОГИЛКА, 38 років, Кам'янка Черкаської області

Ніхто садити Тимошенко не буде. Нікому не треба, щоб на весь світ шум піднявся. Луценка з Турчиновим "закриють". Тим, на кого дріб'язкові справи завели - покажуть, що поруч із нею перебувати небезпечно. Залишиться сама - ніхто на гарматний постріл підійти до неї не наважиться. А без спонсорів, доступу до телевізора Тимошенко владі вже не страшна.

Святослав, 28 років, Київ

Насправді Юлія Тимошенко - не останній бастіон опозиції, а головне її гальмо.

Антон, 40 років, Київ

У дитячому садочку, де я працювала, новорічні корпоративи дуже весело проходили. Кожна група, двоє вихователів і нянечка, мала підготувати номер. Найсмішніше, коли розігрували якусь казку. Якось мені випала роль дуба. Треба було просто стояти. Правда, наприкінці на мене мала ворона сісти. А її грала нянечка кілограм під сто. Добре, що вона лише зробила вигляд, ніби сідає.

Вікторія МАРИНЧУК, 27 років, Вінниця

З уривків роману Ліни Костенко зрозуміла, що їй не варто було братися за прозу. Нагадує спортсменів і співаків у політиці. Вона - лірик, сучасного роману в неї не вийде. Висловлюється надто гарно, пише надміру по-літературному. Текст віддає шістдесятництвом, навіть якщо вона говорить про сьогодення.

Олександра, 28 років, Львів

Мені здається, що за скандалом WikiLeaks за кілометр видно вуха Росії. Мовляв, вирахували наших шпигунів? Тримайте. Тепер Путін із Медведєвим, коли в них питають про WikiLeaks, роблять розумні обличчя і кажуть: "А нам все равно!"

Олександр ЦЕЛІЩЕВ, Чернігів

Кашин каже, що купує щосезону новий одяг, навіть якщо речі вдягнув кілька разів. А я, навпаки, щосезону намагаюся щось викинути, аби не бути прив'язаним до речей. Хай ми з Кашиним робимо протилежне, мотиви в нас однакові: переконати себе, що в тебе надлишок грошей, який дозволяє безглузду, непрактичну поведінку. Може, це і є свобода?

Антон, 27 років, Київ

На першому курсі під час зимової сесії страшенно хвилювалася перед екзаменом з історії зарубіжної літератури. Треба було прочитати багато творів. Наснилося, як витягнула білет і відповіла на три питання. Сон виявився віщим: на іспиті витягла ті ж. Від шоку затремтіти руки. Викладач подумала, що я не готова, запропонувала інший білет. Я відмовилась і почала відповідати без підготовки. Отримала "відмінно".

Настя ПАНОВА, 21 рік, Львів

Мій собака Чоран, велика гладкошерста такса, уміє надувати щоки. Чоловік тримає його за ніс, я виставляю руку й кажу "віддай". Собака злиться на мене й надимається так, що здається, ніби до пащеки легко поміститься лисиця. Або навіть дві.

Ірина СТАСЮК, 28 років, Вишневе Київської області

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути