вівторок, 21 серпня 2012 18:50

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Сказала начальниці, що померла бабуся, а на ранок прийшла нафарбована, в яскраво-червоному сарафані. Вона все зрозуміла. Після того не довіряла, завжди вимагала довідку про хворобу.

Аліна ШАРГУН, 33 роки

Моя мати любить ходити за безплатними овочами на ринок, підзбирує те, що лишилося після продавців. Рік тому кавуном отруїлася вся родина, два тижні пролежали в лікарні.

Ігор ДЯЧКОВ, 30 років, Вінниця

Багато подорожую. Мав традицію купувати в містах, у яких бував уперше, лотерейні білети. Більше 2 гривень не вигравав. Запровадив нову традицію – куштувати місцеве пиво. Задоволення отримую значно більше.

Віктор, місто Жашків Черкаської області

Племінниця на розпродажах торік купила 20 речей. Носила одну сукню, решта було тісне або їй не підходило.

Ірина, 24 роки, Вінниця

Чотири роки тому був директором престижної фірми, тепер на будові відбиваю плитку і звожу стіни.

Ігор ВАСИЛЬОВИЧ, 39 років, Вінниця

На роботі в Польщі те саме, але перекурів менше і працюють не 8, а 12 годин. Інколи – під пекучим сонцем або під дощем. Тоді плащі видають. Начальство постійно підбадьорює: "Шибко, курва!"

Романтик

Моя подруга Аліна – ­шопоголік. Коли отримує зарплату – їде скуповуватися. Витрачає все. День ходить задово­лена, потім депресує. Збирали вони з  чоловіком на дорогий ноутбук, Аліна ­поїхали в торговельний центр купувати. Повернулася щаслива, з десятком пакетів. 8 тисяч гривень розтринькала на одяг і взуття. Чоловік збирається з нею розлучатися, а свекруха – відправити до психіатра.

Ольга САВЧЕНКО, домогосподарка,

Львів

Знайомий 2006 року виграв чемпіонат Європи з боксу у важкій вазі. Йому прогнозували медаль на Олімпіаді. ­Заохочували, як могли: купили машину, двокімнатну квартиру. А він перестав ходити на тренування. Тепер хоче повернутися на ринг, але в його вазі виступає Олександр Усік – олімпійський чемпіон Лондона.

Андрій, 27 років, місто Кременчук Полтавської

області

Після прийняття мовного ­закону українська нікуди не зникне. Але з ­часом мовне питання остаточно поділить ­країну на Схід і Захід. Це може ­стати причиною приєднання частини нашої держави до Росії.

Сергій

Украла гроші зі скриньки шефа, щоб купити шикарні туфлі на розпродажі. А наступного ранку він подарував мені такі самі. Вони йому сподобалися, вирішив зробити приємне за хорошу роботу. Було соромно, просила батьків позичити, щоб повернути назад до скриньки.

Юлія, 29 років

В Італії працюють моя мати, мати моєї дівчини, й кохана теж збирається. Кожен день плачуть, як їм там погано. Але додому не вертаються. Там вони – непотріб для італійців, а тут – непотріб для держави. Після 6 тисяч гривень на місяць не кожен згодиться працювати за 1200.

Сергій, місто Христинівка Черкаської

області

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути