середа, 23 травня 2012 20:03

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Український чоловік легко кориться жінці - проте не далі, ніж до порога. На людях він неодмінно має бути головою родини, а розумна жінка навіть підіграє. І нема в цьому ні чоловічого підкаблучництва, ні жіночого лукавства. Так уже повелося на наших землях - країна прихованого матріархату.

Андрій

Комуністи, щоб захопити владу 1917-го, лохам багато чого обіцяли. Минуло 100 років - лохи далі вірять.

Gen

Знайомий у селі піді Львовом шість років тому збудував міні-готель, ресторан із двома бенкетними залами. Поряд - спортивний комплекс із тренажерами, більярдними столами, сауною, басейном. З ресторану, спортивного комплексу має небагато, часом і збитки рахує. Зате міні-готель виручає по повній. Приїжджають переважно дядьки під 50-60 з молодими дівчатами. Беруть номери на 2-3 години. Знайомий жартує, що українцям ні їжі, ні спорту не треба, головне - жінку зрадити.

Лариса, 38 років, Львів

Працювала в нашому офісі прибиральниця - жінка років 60. Одягала яскраві лосини, міні-спідницю, кофту з декольте. Коли не прийдеш на роботу: схилилася над шваброю - все на виду. Згодом дізналися, що то найстарша повія в Полтаві на прізвисько Баба Яга.

Марина

Мій друг називає всіх бомжів Фіделями. Жодного не омине. Підійде, поговорить, цигаркою пригостить. А потім фотографується з ними й виставляє на аватарку Вконтакте. Через нього я й сама змінила ставлення до бомжів. Друг навчив бачити в них філософське, замість звичної огиди й зневаги.

Ірина, 24 роки, Вінниця

Офіціантам ресторанів і кафе часто створюють нестерпні умови роботи. Я за 13-14-годинну зміну заробляла 80 гривень. 10 із них стабільно знімали за розбитий посуд, незалежно від того била ти його, чи ні. Згодом я стала спеціально трощити посуд. Щоб хоч моральне задоволення отримати.

Ірія

У Криму торік шаурму продавав. Все наче свіже господар-татарин давав. Але на спеці продукти швидко псувалися, майонез завітрювався. Якось двоє туристів отруїлися, два дні з туалету не виходили. Потім прийшли до мене на точку, обматюкали, а господарю копняків надавали.

Мирослав, Львів

Однокласники підкинули мені в портфель молоток, що зберігався у класі. Я не помітила цього. Проходила тиждень з ним, доки вчительці на уроці не знадобилось прибити якийсь плакат. Вона стала шукати інструмент у шафі. Тут встає мій сусід по парті й каже: молоток у Валіному портфелі.

Валентина, Хмільник

У 39 років почала гірше бачити. Пішла до лікаря. Він прописав окуляри. Сказав, що це вже старече і, скоріш за все, спадкове. А я подумала: як же це може бути, якщо моя бабуся у 80 без окулярів вишиває? Знайшла в інтернеті вправи для відновлення зору і виконувала щодня. Зараз бачу чудово.

Людмила, Вінниця

На нашому курсі половина студентів або в лінзах, або в окулярах. У гуртожитку до другої ночі зубримо анатомію, на парах у мікроскоп дивимося. Усі викладачі в товстих окулярах.

Надія Мальків, студентка Львівського медуніверситету ім. Данила Галицького

Щоразу, коли їду електричкою, читаю журнал. Потім демонстративно кладу його поруч. Ще не було випадку, щоб хтось із пасажирів узяв почитати. У кращому випадку беруть подивитися фотографії й картинки.

Валерій, 43 роки

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути