середа, 07 грудня 2011 16:47

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Недавно син-першокласник запитав: чого калина - символ України? Почала переказувати легенду про козаків і сміливу дівчину. Малий вислухав і з поважним видом сказав: "А я думав, калину вибрали символом, бо українці люблять збиватися в купи і там червоніти". Мені аж дух перехопило. Справді, останнім часом ми тільки й червоніємо - через президента, брехню недолугих політиків.

Марія, Полтава

Бабуся працювала у пансіонаті для письменників у Ірпені. Розповідала, що Довженко пробачав дружині геть усе. Вона була дуже екстравагантною. Могла причепитися до будь-кого, набратися і бігати у спідньому. Коли бабусі сказали, що то дружина режисера, відповіла: "Я знала, що то великий чоловік. Простий уже давно по пиці надавав би".

Григорій КОСТЮХ, 54 роки, Дніпропетровськ

Начальниця регулярно просить побавити її дитину. Все було б нічого, якби мала була хоч трохи вихованою. Плюється, обзиває мене, а я навіть нагримати на неї не можу. Краще сидіти і звіт робити.

Ганна, 30 років, Свалява

Поради Джозетта Ассоль - це прописні істини, які треба знати кожній людині, щоб виглядати пристойно. Кожна наша жінка має пересушене волосся. Прищі ми спочатку чавимо, а потім замащуємо кілограмом тонального крему.

Ірина, 27 років, дизайнер

Ділити людей на донецьких і "всіх інших" - абсурд. У нашому селі купили стару хатину під дачу подружжя пенсіонерів з Донецька. Він - колишній військовий, вона - колишній бухгалтер. Більш щирих, життєрадісних і толерантних людей я в житті не бачила.

Світлана, 25 років, Хорольський район Полтавської області

Мій друг розповідав, що його дід щонеділі після церкви брав старших онуків і вони їхали на Грибовицьке сміттєзвалище за Львовом. Дід шукав деталі від телевізорів, пралок, радіол, мідні дроти. Був електриком. Одного разу знайшли поламану швейну машинку Singer. Продали за 300 доларів у антикварний магазин.

Іван КОЛЮК, 29 років, підприємець

У колонці Тараса Подоляна мене ось що здивувало. Так погано Агнешці з польським чоловіком живеться, що аж час на дискотеки є. Я на свого чоловіка не жалуюсь, але щось не до танців.

Наталка

Зачіски каре й нижче плечей роблять жінку ніякою, зливають її з натовпом. Волосся має бути або кардинально коротке, або дуже довге.

Люба, 31 рік, Львів

Швидкість і музика - єдине, що відриває людину від цього світу й несе десь далі від землі. А ще - молитва. Коли прочитала, що байкер щодня молиться, самій захотілося помолитися. Хоч давно цього не робила.

Жанна, 34 роки, Жовква на Львівщині

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути