четвер, 11 липня 2019 12:43

"Як люди, яким кричали "геть", змогли повернутися в політику і сприйматися суспільством всерйоз?"

Державне бюро розслідувань і Одеська юридична академія, президентом якої є екс-"регіонал", представник "Опоблоку" Сергій Ківалов, підписали угоду про співпрацю. ДБР залучатиме фахівців університету до роботи над проектами законів. Студенти проходитимуть практику в бюро. Ківалов назвав цю подію історичною. Провів керівнику ДБР Романові Трубі екскурсію закладом. На відео ці двоє тиснуть один одному руки. Сергій Ківалов очолював Центральну виборчу комісію під час президентських виборів 2004-го, коли були масові фальсифікації та використання адмінресурсу. Він знову балотується в парламент. Одним із перших обіцяє новий закон "Про російську мову і мови національних меншин"

  Валентин БУШАНСЬКИЙ,  44 роки, політолог
Валентин БУШАНСЬКИЙ, 44 роки, політолог

Як люди, яким кричали "геть", змогли повернутися в політику і сприйматися суспільством всерйоз? Чому ті, хто має бути в'язнями, стають законодавцями, моральними авторитетами? Це ДЕГРАДАЦІЯ, яку переживає Україна через БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ і БЕЗКАРНІСТЬ.

Такі, як Ківалов, мали сидіти за ґратами. Але Ющенко цього не зробив. Тому до влади прийшли Янукович і такі, як Ківалов. Далі була нова революція. Війна і тисячі загиблих.

Але відповіді про покарання винних ми не отримали.

І знову ставимо ті самі питання: чому такі люди, як Ківалов, Медведчук, Бойко не за ґратами? Бо країна виродилася. Є вивих плеча, а в цьому випадку ВИВИХ СОВІСТІ У ГРОМАДЯН. Вони підуть на вибори, проголосують за цих кандидатів і вважатимуть, що зробили правильно.

Доки в цій країні не навчаться доводити справи до логічного завершення, нічого не зміниться. Втрата Криму, частини Донбасу, тисячі загиблих і Медведчук, який іде в український парламент, – це ознаки самогубства. Україна вкорочує собі віку. Питання, СКІЛЬКИ ЇЙ ЗАЛИШИЛОСЯ?

Зараз ви читаєте новину «"Як люди, яким кричали "геть", змогли повернутися в політику і сприйматися суспільством всерйоз?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути