пʼятниця, 22 лютого 2019 15:40

Затримали вбивцю 21-річної жінки та її матері

Затримали вбивцю 21-річної жінки та її матері
На Житомирщині затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві колишньої дівчини 21-річної Анжеліки Карпець та її матері. Фото - Facebook В'ячеслава Печененка

Сьогодні, 22 лютого, на Житомирщині затримали 26-річного Василя Подорожнього. Його підозрюють у вбивстві колишньої дівчини 21-річної Анжеліки Карпець та її матері 41-річної Ірини. Про це повідомив начальник ГУНП області В'ячеслав Печененко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бив руками та пательнею: 17-річний хлопець мало не забив молодшу сестру

"Скільки не бігай, а відповідати доведеться. Опівдні у Житомирському районі наші оперативники затримали 26-річного житомирянина, якого ми обґрунтовано підозрюємо у причетності до подвійного вбивства. Шокуюча своєю жорстокістю подія сталася 16 лютого у м. Житомирі. Увесь цей час тривали заходи поліції із розшуку та затримання чоловіка", - написав Печененко у Facebook.

Подробиці затримання у поліції обіцяють повідомити згодом.

Уранці 16 лютого в Житомирі вбили молотком 41-річну Ірину Карпець та її доньку 21-річну Анжелу. У нападі підозрюють 26-річного Василя Подорожнього, колишнього хлопця Анжели. У дворі знайшли його шапку, на нього вказали сусіди. Василь зустрічався з Анжелою майже рік. Три місяці тому розійшлися. Однак чоловік продовжував переслідувати дівчину. Незадовго до нападу вкотре посварилися.

Зараз ви читаєте новину «Затримали вбивцю 21-річної жінки та її матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути