середа, 07 жовтня 2020 18:10

Затримали банду, яка зі зброєю напала на родину фермера

Затримали банду, яка зі зброєю напала на родину фермера
Під час розбійних нападів злочинці використовували театральні маски та перуки

На Київщині судитимуть банду, що скоїла розбійний напад на родину фермера на Сквирщині Київської області.. Поліцейські зібрали докази щодо причетності групи зловмисників до 3 злочинів - бандитизму, розбійного нападу та незаконного зберігання зброї. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі в балаклавах і з газовим балончиком напали на міського суддю

"У квітні цього року невідомі особи в балаклавах, озброївшись пістолетами та ножами, вночі напали на родину фермера на Сквирщині. Звідти нападники викрали банківські картки, гроші та цінності. Ускладнювало пошуки зловмисників те, що потерпілий звернувся до поліції майже добу потому через погрозу фізичною розправою над дітьми", - йдеться у повідомленні.

Незважаючи на відсутність слідів злочину, відсутність камер відеоспостереження, поліцейські швидко знайшли зловмисників. Організатором банди виявився 61-річний житель Волині. Виконавцями були чоловіки 31-35 річного віку, мешканці різних куточків України.

Поліцейські провели обшуки у помешканнях зловмисників. Вони вилучили вогнепальну незареєстровану зброю, набої, ножі, маски, перуки, радіостанції, біноклі, інші знаряддя вчинення злочинів та речові докази, різні номерні автомобільні знаки. Також поліцейські вилучили 2 автомобілі з іноземною реєстрацією, на яких пересувались зловмисники - Land Rover та "запасний" автомобіль Opel.

Досудове розслідування за незаконне поводження зі зброєю, розбій та бандитизм завершено. Чоловікам загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Дніпропетровській області судитимуть 3 мешканців Кривого Рогу, які вимагали з чоловіка гроші. Вони погрожували фізичною розправою, якщо той не виплатить $50 тис.

Зараз ви читаєте новину «Затримали банду, яка зі зброєю напала на родину фермера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути