вівторок, 06 жовтня 2020 14:50

Підкладали похоронні квіти і погрожували: у чоловіка вимагали гроші

Підкладали похоронні квіти і погрожували: у чоловіка вимагали гроші
Вимагачі підпалювали вхідні двері будинку, де живе чоловік, підкладали поховальний вінок і погрожували фізичною розправою Фото: bug.org.ua

У Дніпропетровській області судитимуть трьох мешканців Кривого Рогу, які вимагали з чоловіка гроші. Вони погрожували фізичною розправою, якщо той не виплатить $50 тис. Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У маршрутці впіймали кишенькових злодіїв

За версією слідства, заради легкої наживи 44-річний чоловік вступив у попередню змову з двома іншими особами та протягом місяця вимагав від мешканця Кривого Рогу грошові кошти у сумі $50 тис., здійснюючи фізичний та психологічний вплив на потерпілого та його родину, — йдеться у повідомленні.

Щоб отримати гроші, вимагачі підпалювали вхідні двері будинку, де живе жертва, підкладали поховальний вінок, погрожували фізичною розправою і знищенням майна. Зловмисники свого досягли — чоловік погодився віддати їм гроші.

У червні 2020 року під час одержання частини коштів у сумі $10 тис. зловмисників викрили працівники прокуратури. Під час обшуків у них вилучили кастет.

За скоєне чоловікам загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Львівській області затримали молодиків, які вимагали гроші у свого однолітка і погрожували йому та батькам. Чоловіки систематично вимагали гроші у сина одного з підприємців. Аби потерпілий та його батьки спокійно жили й займалися бізнесом, він мав заплатити вимагачам $500.

Зараз ви читаєте новину «Підкладали похоронні квіти і погрожували: у чоловіка вимагали гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути