неділя, 01 серпня 2021 03:26

На Львівщині підліток стік кров'ю через рану на нозі. Мати звинувачує медиків

На Львівщині підліток стік кров'ю через рану на нозі. Мати звинувачує медиків
Фото: Нацполіція

У Львівській області правоохоронці розслідують смерть 16-річного підлітка. Той поранив ногу, коли стрибав з друзями через паркан і за короткий час стік кров'ю. Допомоги медиків дитина не дочекалася. Про це повідомляє "Сегодня".

За словами матері підлітка, їй подзвонили друзі сина і повідомили, що той поранився, коли вирішив продемонструвати своє вміння в паркурі, і помер. Коли жінка прибігла на місце, то побачила на нозі сина рвану рану.

Друзі загиблого підлітка розповіли, що кілька разів намагалися додзвонитися в швидку, але там включався автовідповідач. А після того, як їм відповіли, стали розпитувати як краще під'їхати до території. Мати хлопчика вважає, що якби лікарі прибули на виклик відразу, то її син міг би жити.

Водночас у Центрі екстреної медичної допомоги журналістам розповіли, що при великій кількості дзвінків, деякі з них не доходять, але при повторному дзвінку на лінію 103 можна додзвонитися.

"Відсоток дзвінків, які до нас не доходять - від 5 до 7% в залежності від часу", - пояснив в.о. директора Львівського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько.

Медики ж запевняють, що з моменту дозвону на лінію, їхня бригада прибула на місце НП за 11 хвилин, а не 20, як кажуть свідки. Там же погоджуються, що рана у хлопчика була небезпечною своєї крововтратою. Розглянути справу взялися правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-річний хлопчик зник під час відпочинку. Його знайшли мертвим

У Теребовлянському районі на Тернопільщині 16-річний хлопець загинув, поки чекав батьків із роботи.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині підліток стік кров'ю через рану на нозі. Мати звинувачує медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути