Ексклюзиви
понеділок, 01 квітня 2013 15:09

У Новобогданівці пролунали вибухи: вибухотехніки тут знищували снаряди
6

Фото: Фото: ДСНС

29 квітня відбулись чергові планові підриви на території артскладів. Завдяки мінімізації звукового ефекту від вибухів, населення навколишніх селищ не відчуває дискомфорту та задоволене ходом робіт на території артбази біля Новобогданівки.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Запорізькій області.

"Мешканці Новобогданівки з розумінням ставляться до того, що зараз відбувається на території колишніх артскладів. Те, що рятувальникам та представникам Міноборони вдалося знищити рівень шуму безперечно позитивно оцінюється населенням. Розльоту уламків немає, відтак безпеці громадян нічого не загрожує, а мешканці віддалених від артбази будинків навіть не чують вибухів. Згідно плану, роботи повинні закінчитись наприкінці квітня, проте для нас головне не час, а якість виконання поставлених завдань. Ми бажаємо скоріше перегорнути цю сторінку та назавжди позбутися даної проблеми",– прокоментував голова селищної ради Новобогдінівки Дмитро Хлистун.

Рятувальники та представники Міноборони заздалегідь провели роз'яснювальну роботу з мешканцями Мелітопольського району для того, щоб запобігти паніці серед населення. Також вони звернулись до громадян з проханням не проникати на територію артбази та не наражати своє життя на небезпеку.

Зараз ви читаєте новину «У Новобогданівці пролунали вибухи: вибухотехніки тут знищували снаряди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути